G-CV0ZL47F6D
USD32,36
EURO35,00
GBP40,98
BIST9.104,97
GR. ALTIN2.326,32
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
  • İmsak 00:00
  • Güneş 00:00
  • Öğle 00:00
  • İkindi 00:00
  • Akşam 00:00
  • Yatsı 00:00
  • İFTARA KALAN SÜRE 00:00:00
İMSAKİYE 2024 - Şanlıurfa

Genitak Estetik

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Genital Estetik için bilgi mi arıyorsunuz? Genitak Estetik makalesine göz atın ve Genital Estetik hakkında daha fazla bilgi edinin

Dünyada uygulanan genital estetik yöntemleri son yıllarda ülkemizde de birçok problemin çözümü için yaygın olarak kullanılmaktadır. Günümüzde kadınlar iç ve dış güzelliklerinden ödün vermezlerken, mutlu olabilecekleri işlemlerden kaçınmamaktadırlar.

En sık rastlanan genital estetik sorunlardan biri, dış ve iç dudakların büyüklüğü ve sarkmalardır. Özellikle genç kadınlarda bu rahatsızlık oldukça fazla görülmekte ve genç kızlarımız bu durumlarından rahatsız oduklarını dile getiremiyorlar kendilerini utanarak belki ifade edemiyorlar.   Ayrıca Kadın vücudu çeşitli sebeplerle değişime uğradığında birtakım sorunlar yaşanabiliyor.

 Vajinal doğum sonrası oluşan tahribatlar:  vajende genişlik, sarkıklık, reng değişikliği, oluşabilecek epiziotomi (perine yırtılması) sonrası dikişlerin açılması  gibi sorunlara çözüm üretilmesini sağlayan operasyonların tümüne genital estetik cerrahisi adı verilen bir kavramdır. 

 Kendi vücudunu güzel bulmayan kadının psikolojisi olumsuz yönde etkileniyor, kendine güveni azalıyor ve karşı cinsle olan ilişkisinde sorunlar yaşayabiliyor. 

 Bu durum evli çiftlerde çok karşılaştığımız sorunlar bazen dile getirilmedikleri için, çiftler arasında  anlaşmazlıklar yaşanıyor. 

Genital yapıyı oluşturan bölümler:

  • Vagen. Doğum sonrası vagenin genişlemesi ve orgazmı azalması söz konusu olduğunda müdahile yapılır vagen daraltılır ve G noktasına estetiği için dolgu yapıldığında başarılı sonuç elde edilir.

  • Kızlık zarı (Hymen) Vagina hemen girişinde bulunan kızlık zarı istenmeyen bazı durumlarda bozulabilir. Bu durumda kızlık zarı onarımı yapılabilir.Bu operason sedasyon ve  lokal anestezi uygulayarak  muayenehane şartlarında yapılabilinir.

  • Büyük dudaklar (Labium majus) Bazen dış dudaklar, yapısal olarak normalden uzun, büyük veya asimetrik olabilir. Tıbben bir sorun olmasa da estetik olarak rahatsız edici bir durum.

Küçük dudaklar (Labium minus) Labia  minoraların (iç dudakların), dış dudaklardan  belirgin bir şekilde büyük  olması, düzensiz olması kadınlarda  bu durumlularını düzeltilmesi ihtiyacını doğurabilir. Cinsel ilişki sırasında ağrı ,küçük dudakların rahatsızlık vermesi, spor yaparken, mayo veya dar pantolon ve tayt  giyildiğinde sorun yaratır. Bunun dışında sadece görsel olarak problem teşkil etmesi neticesinde de kadınlar dış genital bölge estetiği (labioplasti) operasyonu yaptırmalılar.

Genitak Estetik

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!