G-CV0ZL47F6D
USD32,34
EURO34,81
GBP40,65
BIST10.276,88
GR. ALTIN2.393,27
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

GELECEK PARTİSİ’NİN EYYÜBİYE İLÇE BAŞKANI BELLİ OLDU

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gelecek Partisi Eyyübiye İlçe Başkanlığına Suphi Kara getirildi.

İl Başkanı Dr. Yeşil yaptığı açıklamada; Gelecek Partisi Eyyübiye İlçe Başkanlığına Suphi Kara kardeşimizi atıyoruz. Biliyorsunuz Suphi kardeşim partimizin kuruluşundan beri bizimle birlikte Eyyübiye ilçemizde siyasi işler Başkanlığı yürütmektedir. Bugün Eyyübiye’de Gelecek Partisi bayrağını Suphi kardeşimiz devir almıştır. Suphi Kardeşimize hem Eyyübiye Teşkilatının hem de bizlerin güveni tamdır. Kendisine Başarılar diliyorum. dedi.

Akabinde Eyyübiye ilçe Başkanı olarak Atanan Suphi Kara şu açıklamaları yaptı. Sayın İl Başkanım Kıymetli İl Başkan Yardımcılarım Çok Değerli İlçe Başkan Yardımcılarımız, Kıymetli Eyyübiye’liler, Önce Eyyübiye Teşkilatımızın Bizleri Tavsiye Etmesiyle, İl Başkanımızın Olurlarıyla Ve Genel Merkez Merkezimizin De Onayından Geçerek Beni Eyyübiye İlçe Başkanlığına Uygun Gören Tüm Arkadaşlarımıza, İl Başkanımıza Ve Genel Merkezimize Şükranlarımı Sunuyorum. İki Yıl Önce Eyyübiye’de Aynı Teşkilatla Güçlü Bir Şekilde Çıktığımız Yolda Emin Adımlarla Durmadan, Yine Aynı Kadro İle Eyyübiye’deki Mevcut İlçe Başkan Yardımcılarımızla Ve İlçe Teşkilatımızla Birlikte Bu Bayrak Değişimi Anına Tanık Oluyorsunuz. Size Burada Tüm Eyyübiye’li Kardeşlerim Adına, Tüm Eyyübiye İlçe Başkan Yardımcılarım Adına Ve Gelecek Partisi Adına Söz Veriyorum. Bayrağımız Daha Güçlü Bir Şekilde Eyyübiye’de Dalgalanacaktır. Bundan Hiç Kimsenin Şüphesi, Endişesi Ve Korkusu Olmasın. Bugün Gelecek Partisinin Kuruluşundan Bu Yana 12 Aralık 2019 Tarihinden Bu Yana Eyyübiye’de Güçlü Bir Muhalefet Olduk, Daha Da Güçlü Bir Muhalefet Olmaya Devam Edeceğiz. Eyyübiye’nin Tüm Sorunlarını Biliyoruz. Çözümlerini De Biz Biliyoruz. Eyyübiye’nin Bu Sorunlarına Ciddi Çözüm Önerilerimizle Kaldığımız Yerden Devam Edeceğiz. Ben Burada Gerek Medyada, Gerek İlçe Başkan Yardımcılarımız, Gerek İl Başkan Yardımcılarımız, Gerek İl Başkanımız Huzurunda Sizlere Bunun Sözünü Veriyor, Herkese Teşekkürlerimi Sunuyorum. dedi.


SUPHİ KARA KİMDİR?


Suphi Kara 1978 Yılında Eyyübiye’de doğdu? Harran Üniversitesi Meslek Yüksek okulu Mezunudur. 20 Yıldır Emlak Sektöründe Hizmet vermektedir. Evli 5 Çocuk Babasıdır. Suphi Kara; Binizeyd Aşiretine Mensuptur.

GELECEK PARTİSİ’NİN EYYÜBİYE İLÇE BAŞKANI BELLİ OLDU

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!