G-CV0ZL47F6D
USD32,27
EURO35,08
GBP40,93
BIST10.319,96
GR. ALTIN2.466,60
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

Gelecek Partisi’nden deprem bölgesine ziyaret

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gelecek Partisi’nden deprem bölgesine ziyaret / Haberin Peşinde Urfa

Gelecek Partisi İstanbul Milletvekili ve Grup Başkanvekili İsa Mesih Şahin, deprem bölgesine ziyaretler gerçekleştirerek depremzede vatandaşlarla bir araya geldi.

Gelecek Partisi İstanbul Milletvekili Şahin başkanlığındaki ekip, 25 Ağustos-2 Eylül tarihleri arasında deprem illerini ziyaret ederek yerinde incelemelerde bulundu.  Şahin, ziyaretleri kapsamında Adana, Osmaniye, Kahramanmaraş, Gaziantep, Kilis, Hatay, Adıyaman, Malatya, Şanlıurfa illeri ve 8 taşra ilçesi ile 5 köye giderek depremzede vatandaşlarla bir araya geldi, şikayet ve talepleri dinledi.

Temaslarında hükümetin vaat ettiği TOKİ konutlarının şantiyelerini de yerinde inceleyen Şahin, şantiye yetkililerinden bilgi aldı. Bu konuda Şahin, yapılan toplu konutların mevcut ihtiyaç karşısında çok yetersiz olduğunu, yapılan konutların kime nasıl dağıtılacağının belirsiz olduğunu söyledi.

“Depremzede vatandaşlarımızın mağduriyeti sürüyor”

İstanbul’a dönüş yolunda sosyal medya hesabından açıklama yapan Şahin, bölgenin önemli sorunlarına dikkati çekti.  Şahin, sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı:

“Deprem bölgesi programımda ‘9 il, 8 taşra ilçesi, 5 köy ziyareti’ gerçekleştirdim. Gözlemlerimi ayrıntılı bir rapor olarak kamuoyu ile paylaşacağım. Ayrıca bu raporu Cumhurbaşkanlığı makamına, TBMM Başkanlığına, ilgili bakanlara ve siyasi partilere de ileteceğim. Bölgede ‘yapılan konutların yetersiz olması, konteyner ihtiyacı, ağır hasarlı binaların çokluğu, içme suyu sorunu, eğitim-öğretim sezonuna hazırlıklarda aksamalar’ gibi önemli sorunlar var. Konuyla ilgili önümüzdeki günlerde TBMM’de ve Gelecek Partisi Genel Merkezimizde basın toplantısı düzenleyeceğiz.”

Hibya Haber Ajansı

Gelecek Partisi’nden deprem bölgesine ziyaret

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!