G-CV0ZL47F6D
USD32,27
EURO34,74
GBP40,45
BIST10.336,50
GR. ALTIN2.401,06
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

Gelecek Partisi Karaköprü İlçe Başkanı Bekir BAYDİLLİ’den Mekke’nin Fethi ile Beraber Yeni Yılı Kutladı.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gelecek Partisi Karaköprü İlçe Başkanı Bekir BAYDİLLİ, yeni yıl dolayısıyla yayınladığı mesajında, “2021 yılının muhasebesini yaparken, 2022 yılının daha iyi şekilde geçmesi için neler yapılması gerektiğini düşünerek, zamanımızı, enerjimizi ve potansiyelimizi Şanlıurfa’mız, Karaköprü’müz ve ülkemiz için en verimli şekilde değerlendirmeye çalışacağız” dedi.

Gelecek Partisi Karaköprü İlçe Başkanı Bekir BAYDİLLİ , yeni yıl dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı. BAYDİLLİ, yeni yıl mesajında; “Yeni yıl demek, yeni bir başlangıç, yeni bir umut ve umutları yeşertmek için çok çalışmak, daha güzel bir yıl, daha mutlu, daha huzurlu bir gelecek için çok büyük sorumluluk üstlenmek demektir” dedi. 

2022’DE ÖNCELİĞİMİZ İLÇEMİZİN SORUNLARINI ÇÖZMEK VE İLÇEMİZİN GENEL YAPISI GELİŞTİRMEK OLACAK

Başkan BAYDİLLİ , “2021 yılı sona ererken, ülkemiz ve ilimizin daha huzurlu ve refahlı yarınlara ulaşılması konusunda ümitlerimizi daha da artırarak geleceği karşılıyoruz. Daha güzel gelecek için hepimizin dünün muhasebe ve mukayesesini en iyi şekilde yaparak, yeni girişim ve değişimler için fırsat olacak bu günlerde, hedeflerimize ulaşmak için daha çok çalışmamız gerekiyor. Birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde, azim ve kararlılıkla çocuklarımıza daha güzel yarınlar hazırlamak ve yeni Türkiye yolunda tüm gücümüzle çalışacağız. Bu duygularla 2022 yılının birlik, beraberlik, barış ve huzur içerisinde geçmesi ve ülkemizin kalkınma çabasına hız ve başarı getirmesi temennisi ile hemşerilerimizin yeni yılını kutlar, saygı ve sevgilerimi sunarım” şeklinde konuştu.

Başkan BAYDİLLİ Mekke’nin fethinin yıl dönümünü kutladı.

Başkan BAYDİLLİ mesajında;
“Bugün Mekke’nin fetih yıldönümü. Tüm İslam aleminin (bu fethin yüzü suyu hürmetine) uyanıp birlik ve beraberlik içerisinde olmalarını, daha nice gönül fetihlerine vesile kılmasını Rabbimden niyaz ederim. Mekke şehri, Peygamber Efendimiz tarafından 1 Ocak 630 tarihinde fethedilmiştir. Bu fetih öyle anlamlıdır ki, Müslümanlar zorla çıkarıldıkları Mekke’yi hiç silah kullanmadan, bir damla kan akıtmadan 8 yıl aradan sonra teslim almışlardır. İslam için çekilen hiçbir sıkıntının boşa gitmediğini ve rabbimizin bunun karşılığında Mekke’nin Fethini müyesser kıldığı gerçeği kılavuzumuz olsun. Tüm İslam aleminin fetih yıl dönümünü de kutluyorum.” dedi.

Gelecek Partisi Karaköprü İlçe Başkanı Bekir BAYDİLLİ’den Mekke’nin Fethi ile Beraber Yeni Yılı Kutladı.

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!