G-CV0ZL47F6D
USD32,26
EURO34,73
GBP40,63
BIST10.267,09
GR. ALTIN2.409,80
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

Gaziler Günü’nde gaziler onuruna yemek programı düzenlendi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gaziler Günü’nde gaziler onuruna yemek programı düzenlendi / Haberin Peşinde Urfa

İstanbul Valisi Davut Gül ve eşi Gülden Gül ev sahipliğinde 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla kahraman gaziler onuruna yemek programı gerçekleştirildi.

Valilikten yapılan  açıklamaya göre, Programa; Eski Milli Savunma Bakanı ve 28. Dönem Kayseri Milletvekili Hulusi Akar ve eşi Şule Akar, 1. Ordu ve İstanbul Garnizon Komutanı Orgeneral Ali Sivri, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Akın Gürkan, 3. Kolordu Komutanı Korgeneral Levent Ergün, Kuzey Deniz ve Saha Komutanı Tümamiral Rafet Oktar, Vali Yardımcısı Mehmet Sülün, Bakırköy Kaymakamı Abdullah Köklü, İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Yusuf Kenan Topçu, İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş, Sahil Güvenlik Marmara ve Boğazlar Bölge Komutanı Tuğamiral Tayfun Paşaoğlu, ilgili kurumların temsilcileri, kahraman gaziler ve aileleri katıldı.

Ataköy 5. Kısım Ömer Durak Camii İmamı Mustafa Kızıloğlu’nun Kuran-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda Vali Gül ve Eski Milli Savunma Bakanı ve 28. Dönem Kayseri Milletvekili Akar birer konuşma yaptı.

“Tüm gazilerimizin 7 gün 24 saat emrindeyiz”

Gaziler Günü’nü kutlayarak sözlerine başlayan Vali Gül, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e Gazilik unvanının verildiği 19 Eylül, Gaziler Günü olarak kutlanmaktadır. Bugün, bu vesile ile siz kıymetli gazilerimizle bir araya geldik. Tüm gazilerimizin 7 gün 24 saat emrindeyiz. Görev süremizde sizleri evlerinizde ziyaret etmeye gayret göstereceğiz. Bizlere bu vatanı bırakan şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz. Siz kıymetli gazilerimize sağlık, sıhhat ve afiyetler diliyoruz. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehit ve vefat etmiş gazilerimize Allah’tan rahmet diliyoruz. Hayatta olan gazilerimize sağlık ve afiyetler diliyoruz.” ifadelerini kullandı.

“Devlet olarak her zaman gazilerimizin yanındayız”

Eski Milli Savunma Bakanı ve 28. Dönem Kayseri Milletvekili Akar, “19 Eylül’de Mustafa Kemal Atatürk’e Gazilik unvanı ve mareşallik rütbesi verilmesini her sene kutluyoruz. Gazilerimizin terörle mücadele konusundaki payı çok büyük.  Bizler Devlet ve Türk Silahlı Kuvvetleri olarak her zaman Gazilerimizin yanlarındayız. Gazilerimiz için ne yapsak azdır. Türkiye Cumhuriyeti’nin şehit ve gazi ailelerine destek olduğu kadar hiçbir ülke sahip çıkmamıştır. Gazilerimiz için yapılması gerekenleri en üst düzeyde yapmaya devam ediyoruz. Hep birlikte, omuz omuza polisimiz ve askerimiz ile vatanımızın rahatı ve huzuru için bugüne kadar büyük mücadeleler verildi, bundan sonra da verilmeye devam edilecek. Asil milletimizin sevgisi, güveni ve duası olduğu müddetçe aşamayacağımız engel yok. Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde Savunma Sanayiimizde yerlilikte yüzde 85 seviyelerine ulaştık. Kamu, üniversiteler ve özel teşebbüs ile ülkemizin milli bütünlüğü için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Türkiye Yüzyılı’na Türkiye, emin adımlarla ilerliyor. Bu güzel daveti için Sayın Valimize çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Hibya Haber Ajansı

Gaziler Günü’nde gaziler onuruna yemek programı düzenlendi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!