G-CV0ZL47F6D
USD32,25
EURO34,67
GBP40,32
BIST10.247,75
GR. ALTIN2.395,82
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

Garip gureba müdürünün aylık geliri 162 bin lira

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Garip gureba müdürünün aylık geliri 162 bin lira / Haberin Peşinde Urfa

Vakıflar Genel Müdürü Burhan Ersoy’un Kuveyt Türk’ten aldığı paralarla birlikte aylık geliri 162 bin 928 lirayı buluyor.

Garip gurebaya hizmet etmek için kurulan vakıfların en üst denetim otoritesi olarak görev yapan Vakıflar Genel Müdürlüğü tepe yöneticisinin aylık geliri büyük şaşkınlık yarattı.

CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, Vakıflar Genel Müdürü Burhan Ersoy’un genel müdürlük maaşının yanı sıra Kuveyt Türk’ten aldığı yönetim kurulu üyeliği ve temettü paralarıyla birlikte aylık gelirinin 161 bin 928 lirayı bulduğunu hesapladı. Üstelik bu gelire Vakıf Katılım, Vakıf Gayrimenkul ve Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi yönetim kurulu üyeliklerinden aldığı paralar dahil değil.

MESAJLI YORUM

Maaş hesabını Twitter hesabından duyuran Yavuzyılmaz, Ersoy’un Vakıflar Genel Müdürü olarak 14 bin 917 lira maaş aldığını belirtirken, Kuveyt Türk Bank Yönetim Kurulu üyeliğinden 62 bin 455 TL, Kuveyt Türk Bank Yönetim Kurulu Üyesi olarak kâr payından da 84 bin 556 TL gelir elde ettiğini, toplam aylık gelirinin 161 bin 928 lira olduğunu yazdı.

Bu mesaja İYİ Parti Grup Başkanvekili ve Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan “Yahu ne doymak bilmez bir güruha rastgeldik. Devleti yönetmeye değil, devleti yemeye gelmiş bunlar” yorumunu yaptı.

Burhan Ersoy

6 KOLTUĞU VAR

Vakıflar Genel Müdürü Burhan Ersoy, aynı zamanda Vakıflar Meclisi Başkanlığı, Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Mütevelli Heyeti Üyeliği, Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulu Üyeliği, KuveytTürk Bankası Yönetim Kurulu Üyeliği, Vakıf Katılım Bankası Yönetim Kurulu Üyeliği ve Başkan Vekilliği görevlerini de yürütüyor. Ersoy’un, Kuveyt Türk dışındaki yönetim görevlerinden ne kadar gelir elde ettiği bilinmiyor.

Garip gureba müdürünün aylık geliri 162 bin lira

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!