G-CV0ZL47F6D
USD32,21
EURO35,13
GBP40,95
BIST10.158,63
GR. ALTIN2.472,15
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

Game Booster’ın 3. dönem başvuruları açıldı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Game Booster’ın 3. dönem başvuruları açıldı / Haberin Peşinde Urfa

Google for Startups ve Game Factory iş birliğiyle 3. kez düzenlenen oyun girişimlerini hızlandırma programı Game Booster programının yeni dönem başvuruları açıldı. Yüksek potansiyelli 20 oyun girişiminin seçileceği programda oyun stüdyoları 6 ay sürecek olan eğitimlerin ve mentorlukların ardından yatırımcılar karşısına çıkacak.

Google for Startups ve Game Factory iş birliğiyle 3. kez düzenlenen oyun girişimlerini hızlandırma programı Game Booster programının yeni dönem başvuruları açıldı. Yüksek potansiyelli 20 oyun girişiminin seçileceği programda oyun stüdyoları 6 ay sürecek olan eğitimlerin ve mentorlukların ardından yatırımcılar karşısına çıkacak. Game Booster hızlandırma programı; her türden mobil, PC ve konsol geliştiricilerinin başvurularına açık.

Yaratma, büyüme, kazanma ve liderlik dikeylerinde verilecek olan eğitimlerde oyun geliştiriciliğin teknik, görsel, oyun tasarımı ve ticari/hukuki süreçleri de ayrıntılı olarak ele alınacak. Ayrıca Game Booster programına seçilen 20 ekip, Google ürünlerinden krediler kazanma imkanına da sahip olacak.

Oyun geliştiricilere özel kuluçka merkezi Game Factory’nin Operasyon Direktörü Erdal Sarı; blockchain üzerinde oyun geliştiren stüdyolar da dahil olmak üzere her türden ekibe kapılarının açık olduğunu belirtti.

“Game Factory olarak Türk oyun sektörüne daha fazla iş gücü ve stüdyo kazandırabilmek için sürdürülebilir partnerlikler bizim için çok değerli. Google ile birlikte 3. kez gerçekleştireceğimiz Game Booster programıyla yeni stüdyoları yatırımcılarla buluşturacağımız için heyecanlıyız. GameFi ve blockchain stüdyoları da dahil olmak üzere her türden mobil, PC ve konsol geliştiricilerini bekliyoruz.”

Game Factory ve Google for Startups’ın bu sene 3. kez gerçekleştirdiği oyun stüdyolarını hızlandırma programı Game Booster’ın ilk 2 yılında 26 tane oyun girişimi çeşitli destekler aldı. Bu girişimlerden Madcraft Studios 2 milyon TL değerleme ile, Pax Animi Games ise 8,75 milyon TL değerleme ile yatırım almayı başardı. Game Booster mezunu birçok oyun stüdyosunun geliştirdiği oyunlar ise milyonlarca kez indirildi.

Hibya Haber Ajansı

Game Booster’ın 3. dönem başvuruları açıldı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!