G-CV0ZL47F6D
USD32,23
EURO34,79
GBP40,60
BIST10.218,58
GR. ALTIN2.454,69
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

Ferrari’nin ilk SUV modelinin görüntüsü tanıtım öncesi sızdı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ferrari’nin ilk SUV modelinin görüntüsü tanıtım öncesi sızdı / Haberin Peşinde Urfa

SUV dünyasına adım atmaya hazırlanan Ferrari’nin geliştirdiği Purosangue isimli otomobilin fotoğrafları tanıtım öncesi sızdırıldı. Tasarıma dair detaylar ortaya çıktı.

Ferrari’nin 2 yılı aşkın süredir gündemde olan SUV projesi adım adım sona yaklaşıyor. İtalyanca ‘safkan’ anlamına gelen Purosangue adıyla geliştirilen modelin prototipleri bir süredir test ediliyordu. Ancak bu kez performanslı SUV’a ait olduğu iddia edilen görüntüler ortaya çıktı.

Tanıtım için geri sayımına devam ettiğimiz Ferrari Purosangue, saatler önce sosyal medya üzerinden ortaya çıkan sızıntı görselleriyle birlikte bir anda tüm dünyanın gündemine oturdu.

GENİŞ HAVA GİRİŞLERİ

Fabrika gibi bir ortamda çekildiği görülen fotoğraflarda Ferrari Purosangue SUV’un tasarımını çok net görülüyor. Uzun bir ön kaput, düşük ön profil ve mümkün olduğunca azaltılan ön ve arka çıkıntılar, dikkat çeken detaylar arasında. Öndeki C şekilli farlar SF90’ı anımsatırken, tampon kenarlarındaki geniş hava girişleri de dikkat çekiyor.

ÜRETİM VERSİYONUNDA DEĞİŞİKLİK OLABİLİR

Silüetiyle bir GT havası veren Ferrari Purosangue SUV’un arka bölümü oldukça kaslı görünüyor. Arka stoplar markanın Roma modelini akıllara getirirken, dörtlü egzoz çıkışına ev sahipliği yapan büyük difüzörün de tasarıma büyük katkısı olduğunu belirtelim. Son olarak, karşımızda duran modelin üretime yakın bir prototip olması muhtemel. O yüzden üretim versiyonunda bazı değişiklikler olabilir.

İLK TESLİMAT 2023’TE

Ferrari Purosangue SUV’un teknik detayları henüz bilinmiyor ancak kaynaklar ilk etapta elektrik motorlarıyla kombine edilen bir turboşarjlı üniteye işaret ediyor. Ardından 6.5 litre V12 atmosferik ünitenin geleceği iddia ediliyor. Konuyla ilgili en önemli iddia ise performanslı SUV’da 296 GTB’deki V6 hibrit ünitenin görev alacağı. Böyle bir durumda 819 beygir güç ve 740 Nm tork değerlerinden söz edebiliriz.

Bu yıl içerisinde üretimi başlayacak olan Ferrari Purosangue’un ilk teslimatları 2023’te yapılacak.

Ferrari,SUV,model

Ferrari’nin ilk SUV modelinin görüntüsü tanıtım öncesi sızdı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!