G-CV0ZL47F6D
USD32,34
EURO34,81
GBP40,65
BIST10.276,88
GR. ALTIN2.393,27
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

Eyyübiye’de toplu açılış töreni

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Eyyübiye’de toplu açılış töreni / Haberin Peşinde Urfa

Eyyübiye Belediyesi tarafından yaptırılarak hizmete sunulan Eyyüp Cenap Gülpınar Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, Eyyübiye Sera Kent 1. Etap, üç yeni park ve iki yeni halı saha için toplu açılış töreni düzenlendi.

ŞANLIURFA – 04.08.2022 – HİBYA – Eyyübiye Belediyesi tarafından yaptırılarak hizmete sunulan Eyyüp Cenap Gülpınar Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, Eyyübiye Sera Kent 1. Etap, üç yeni park ve iki yeni halı saha için toplu açılış töreni düzenlendi.

Selçuklu Mahallesi’nde, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’un ev sahipliğinde düzenlenen açılış törenine; Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, Şanlıurfa Milletvekilleri M. Kasım Gülpınar, Mehmet Ali Cevheri ve Ahmet Akay, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Eyyübiye Kaymakamı Kudret Kurnaz, AK Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı, Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Mehmet Moğal, GAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı Mehmet Açıkgöz, Gençlik ve Spor İl Müdürü Halil Eren, Tarım ve Orman İl Müdürü Murat Çakmaklı, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil Peltek, AK Parti Eyyübiye Kadın Kolları Başkanı Gülten Balcı, AK Parti Eyyübiye Gençlik Kolları Başkanı Hamza Göktaş, Eyyübiye Belediyesi Meclis Üyeleri, başkan yardımcıları, muhtarlar, vatandaşlar ve basın mensupları katıldı.

Gönüllerde olmak önemli

Törende bir konuşma yapan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, geride bıraktıkları üç yıl içerisinde Eyyübiye’ye yapılan hizmetleri hatırlatarak, seçildikleri günden bu yana Eyyübiyelilere verdikleri sözleri bir bir yerine getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Kanallarda yüzülmesi nedeniyle bugüne kadar yüzlerce gencin hayatını kaybettiğine dikkat çeken Başkan Mehmet Kuş, nüfusu 32 ilden büyük olan Eyyübiye’de yarı olimpik yüzme havuzu olmadığını ve yapacakları sözünü verdiklerini dile getirerek, “Çok şükür, bugün sizlerle birlikte Eyyüp Cenap Gülpınar Yüzme Havuzu’nun açılışını gerçekleştireceğiz. Zaten Eyyüp Cenap Gülpınar amcamızın ismi gönüllerde yaşıyor. Gönüllerde olmak önemli.  Ruhu şad, mekanı cennet olsun. Yüzme havuzumuz da Eyyübiyemize, evlatlarımıza hayırlı olsun” diye konuştu.

Açılışı gerçekleştirilen Eyyübiye Sera Kent Projesi’nin, pandemi nedeniyle bir süre uzadığını kaydeden Başkan Kuş, projenin hem ekonomiye hem de istihdama önemli destekleri olacağını söyledi. 

Eseri olmayanın yerinde yeller eser

Gün boyunca Eyyübiye Belediyesi’nin hizmet alanlarını ziyaret eden ve Başkan Mehmet Kuş’tan ilçedeki çalışmalar hakkında bilgi aldıktan sonra,  düzenlenen toplu açılış törenine katılan Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, “Güzel bir söz vardır. Kamil odur ki koya dünyada bir eser, eseri olmayanın yerinde yeller eser. Bu sözü de burada hep birlikte tasdik edeceğiz. Açılışla birlikte birkaç hususu dile getirecektim. Gençlik merkezleri, havuzlardan ne kadar çocuğumuz istifade edecek, amacı nedir, daha ne kadar yapmamız gerekiyor diye anlatacaktım. Ama gördüm ki burada daha önemli bir iş yapılmış, çok kıymetli bir şahsiyetin ismi verilerek vefa örneği gösterilmiş” dedi.

Urfa’nın peygamberler, evliyalar ve yetiştirdiği değerli şahsiyetler ile kaim olduğunu, Eyyüp Cenap Gülpınar isminin de bu değerlerden biri olduğunu, gönüllerde yer edindiğini dile getiren Vali Ayhan, “Vefalı olmak imandandır. Vefası olmayanın, sefası olmaz derler. Bunu da Urfalılar gösteriyorlar” ifadelerine yer verdi.

Protokol konuşmalarının ardından Eyyüp Cenap Gülpınar Yarı Olimpik Yüzme Havuzu önündeki kurdele kesimi ile Eyyübiye Sera Kent 1. Etap, üç yeni park ve iki yeni halı saha Eyyübiyelilerin hizmetine sunuldu. 


Hibya Haber Ajansı

Eyyübiye’de toplu açılış töreni

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!