G-CV0ZL47F6D
USD32,37
EURO34,96
GBP40,98
BIST9.079,97
GR. ALTIN2.325,47
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
  • İmsak 00:00
  • Güneş 00:00
  • Öğle 00:00
  • İkindi 00:00
  • Akşam 00:00
  • Yatsı 00:00
  • İFTARA KALAN SÜRE 00:00:00
İMSAKİYE 2024 - Şanlıurfa

Eyyübiye Millet Bahçesi projesindeki alan genişletildi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Eyyübiye Millet Bahçesi projesindeki alan genişletildi / Haberin Peşinde Urfa

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, bölgenin en büyük Millet Bahçesi olma özelliğini taşıyan, 150 dönümlük alanı, yapılan girişimler sonucu 180 dönüme çıkarıldığını belirtti.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, bölgenin en büyük Millet Bahçesi olma özelliğini taşıyan, 150 dönümlük alanı, yapılan girişimler sonucu 180 dönüme çıkarıldığını belirtti.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, bölgenin en büyük Millet Bahçesi olma özelliğini taşıyan, 150 dönümlük alanı, yapılan girişimler sonrası 180 dönüme çıkarıldığını belirtti. İçerisinde mesire alanları, çocuk oyun alanları, sosyal donatı alanları, bisiklet parkuru, yürüyüş yolları ile vatandaşların rahatça vakit geçirebilecekleri alanları barındıracak olan Millet Bahçesinin yapımına kısa sürede başlanacağı öğrenildi. İhalesi 5 Kasım 2020’de yapılacak olan alan, bölgenin en büyük olma özelliğini taşıyor.

Alanda incelemelerde bulunduktan sonra açıklama yapan Kuş,” Yaklaşık 1 yıl önce Çevre ve Şehircilik Bakanımızın Şanlıurfa’ya teşriflerinde Eyyübiye’nin en büyük eksikliklerinden biri Millet Bahçesi olduğunu ifade ettik. Sağ olsunlar özellikle Cumhurbaşkanımıza şükranlarımı iletiyorum. Eyyübiye’nin 32 İlden büyük bir İlçe olduğunu kendilerine ifade ettik ve gerçekten birçok noktada dezavantajlı olduğunu söyledik. Özellikle yeşil alanlar noktasında çok kısır bir İlçe olduğunu kendilerine anlattık. Sağ olsunlar 150 dönümün üzerine 30 Dönüm daha ekledik. Sayın Bakanımız tekrar talimatlarını verdi ve 150 dönüm olan Millet Bahçemizi 180 dönüme çıkarmış olduk. Bunun mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz. Üzerinde bulunmuş olduğumuz Eyyübiye mücavir alan içerisinde olan 180 dönümlük Millet Bahçesini inşallah Eyyübiye’ye kazandırıyoruz. Eyyübiyeli kardeşlerim hizmetin en güzeline layık, Eyyübiyeli kardeşlerim her şeyin en güzeline layık. Biz de görev süremiz içerisinde Eyyübiyeli kardeşlerimize her noktada Başkan değil hizmetkar olacağız” ifadelerini kullandı. – ŞANLIURFA


Eyyübiye Millet Bahçesi projesindeki alan genişletildi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!