G-CV0ZL47F6D
USD32,34
EURO34,81
GBP40,65
BIST10.276,88
GR. ALTIN2.393,27
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

Euromaster’dan kışa hazırlık kampanyası

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Euromaster’dan kışa hazırlık kampanyası / Haberin Peşinde Urfa

Euromaster, 33 otomobil modelinde geçerli 839 TL’den başlayan periyodik bakım kampanyasını devreye aldı.

Euromaster, 33 otomobil modelinde geçerli 839 TL’den başlayan periyodik bakım kampanyasını devreye aldı.

Michelin Grubu çatısı altında lastik ve araç bakım hizmeti veren Euromaster,  15 Kasım tarihine kadar geçerli kampanya kapsamında anlaşmalı noktalarında belirli model ve araçların; yağ, yağ filtresi, polen filtresi ve hava filtresi değişimlerini çok uygun fiyatlarla gerçekleştiriliyor.

Soğuk havalarda çalışan araç motorlarına yapılan bakımların motor ömrü ve yakıt tüketimi açısından önem taşıdığına dikkati çeken Euromaster yetkilileri, araçların verimliliğini kaybetmemesi ve motor ömürlerinin uzun olabilmesi için bu bakımların atlanmaması gerektiğinin altını çiziyor.

Kampanya kapsamında Fiat Egea 1.3 Multijet’e 839 TL, 2013 – 2018 model 1.33 motora sahip Toyota Corolla’ya 849 TL, 1.5 litre dizel motorlu Ford Focus’a 999 TL, 1.5 dizel motorlu Renault Clio’ya bin 49 TL, 2012-2020 model 1.6 litre dizel Skoda Octavia’ya bin 249 TL, 1.6 dizel motorlu Volkswagen Passat modellerine bin 249 TL, 2016-2020 model 1.6 dizel motorlu Audi A3 modellerine bin 249 TL, 2012-2018 model N47 motor koduna sahip BMW 320 dizel motorlu modellerine bin 549 TL ve Mercedes A180 CDI modeline ise bin 399 TL’lik fiyatlarla periyodik bakım imkanı sunuluyor.

Zamanında değiştirilmeyen motor yağı yakıt tüketimini artırıyor

Euromaster uzmanları, yenilenen motor yağlarının başta sürtünme ve aşınmayı azaltması olmak üzere birçok avantaj sağladığını vurguluyor.

İlk olarak motor yağlarının, yüzlerce hareketli parçadan oluşan ve değişik ısı aralıklarında çalışan motorların karmaşık ve zorlu yapısına karşı etki göstermesi gerekiyor. Bu nedenle, motor yağlarının araç üreticilerinin standartları ve uzmanların tavsiyeleri doğrultusunda seçilmesi önem arz ediyor.

Özellikle şehir içi kullanımlar, yüksek devirli sürüşler, yanma kalıntıları, toz ve nem gibi zorlu koşullarda görev yapan motor yağlarının, uluslararası normlar ve kullanım şartları çerçevesinde belirlenen bir kullanım ömrü bulunuyor, bu nedenle belli periyotlarda değiştirilmesi gerekiyor. Zamanında değiştirilmeyen motor yağı motorda aşınmanın ve yıpranmanın artmasına, motor ömrünün kısalmasına, zamansız arızalara ve yakıt sarfiyatının artmasına neden olabiliyor.

Euromaster servis noktalarında ise araçların motor yağı seviyesi ve fiziksel durumu kontrol edilerek, ihtiyaç halinde yağ ve filtre değişim işlemi gerçekleşiyor. Euromaster hizmet noktalarındaki periyodik araç bakımı; orijinal ekipman onaylı Totalenergies ve ELF marka motor yağları ile sunuluyor.

Hibya Haber Ajansı

Euromaster’dan kışa hazırlık kampanyası

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!