G-CV0ZL47F6D
USD32,24
EURO34,84
GBP40,54
BIST10.055,98
GR. ALTIN2.423,83
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

EURO 2020 Avusturya – Kuzey Makedonya maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

EURO 2020 C Grubu’nda Avusturya ile Kuzey Makedonya karşı karşıya gelecek. Makedonya kadrosunda eski Fenerbahçeli oyuncu Eljif Elmas’ın yanı sıra Kayserispor’un orta saha oyuncusu Daniel Avramovski de bulunuyor. İki takım, EURO 2020 Elemeleri’nde G Grubu’nda da kozlarını paylaşmıştı. Avusturya 2., Kuzey Makedonya ise 3. sırada grubu tamamlamıştı. Peki, EURO 2020 Avusturya – Kuzey Makedonya maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? 90 dakika öncesi detaylar haberimizde.

EURO 2020 C Grubu’nda Avusturya ile Kuzey Makedonya 3 puan için kozlarını paylaşacak. Avusturya, elemelerde G Grubu’nu Polonya’nın ardından 2. sırada tamamladı. Rakibi gibi G Grubu’nda bulunan ve 3. sırada kalan Makedonya, play-off finallerinde Gürcistan’ı eleyerek EURO 2020 biletini kaptı. Makedonya kadrosunda eski Fenerbahçeli Eljif Elmas’ın yanı sıra Kayserispor’un orta saha oyuncusu Daniel Avramovski de bulunuyor. Avusturya’da ise David Alaba, Valentino Lazaro, Marcel Sabitzer, Marko Arnautovic gibi önemli isimler yer alıyor.

EURO 2020 Avusturya – Kuzey Makedonya maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

13 Haziran Pazar günü Bükreş’te oynanacak Avusturya – Kuzey Makedonya maçı TSİ 19.00’da başlayacak. TRT 1’den naklen yayınlanacak ve İsveçli hakem Andreas Ekberg’in yöneteceği 90 dakikanın canlı skor takibi haberimizde olacak.

Avusturya EURO 2020 kadrosu:

Kaleciler: Daniel Bachmann, Pavao Pervan, Alexander Schlager

Savunma: David Alaba, Aleksandar Dragovic, Marco Friedl, Martin Hinteregger, Stefan Lainer, Philipp Lienhart, Stefan Posch, Christopher Trimmel, Andreas Ulmer

Orta saha: Julian Baumgartlinger, Christoph Baumgartner, Florian Grillitsch, Stefan Ilsanker, Konrad Laimer, Valentino Lazaro, Marcel Sabitzer, Louis Schaub, Xaver Schlager, Alessandro Schopf

Hücum: Marko Arnautovic, Michael Gregoritsch, Sasa Kalajdzic, Karim Onisiwo

Kuzey Makedonya EURO 2020 kadrosu:

Kaleci: Stole Dimitrievski (Rayo Vallecano), Damjan Siskovski (Doxa Katokopias), Riste Jankov (Rabotnicki)

Defans: Stefan Ristovski (Dinamo Zagreb), Visar Musliu (MOL Fehervar), Egzon Bejtullai (Shkendija), Kire Ristevski (Ujpest), Darko Velkovski (Rijeka), Gjoko Zajkov (RSC Charleroi), Ezgjan Alioski (Leeds United)

Orta saha: Eljif Elmas (Napoli), Enis Bardhi (Levante), Arijan Ademi (Dinamo Zagreb), Boban Nikolov (Lecce), Stefan Spirovski (AEK Larnaka), Tihomir Kostadinov (Ruzomberok), Daniel Avramovski (Kayserispor), Marjan Radeski (Akademija Pandev), Ferhan Hasani (Partizani), Darko Churlinov (Stuttgart)

Forvet: Goran Pandev (Genoa), Ivan Trickovski (AEK Larnaka), Milan Ristovski (Spartak Trnava), Aleksandar Trajkovski (Mallorca), Krste Velkovski (Sarajevo), Vlatko Stojanovski (Chambly)


EURO 2020 Avusturya – Kuzey Makedonya maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!