G-CV0ZL47F6D
USD32,26
EURO34,84
GBP40,50
BIST10.086,84
GR. ALTIN2.432,92
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

ESBİM İstanbul dışındaki firmalardan da talep almaya başladı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ESBİM İstanbul dışındaki firmalardan da talep almaya başladı / Haberin Peşinde Urfa

Esenyurt Belediyesi İstihdam Merkezi (ESBİM), sınırlarını aşarak il dışından da talep almaya başladı.

Esenyurt Belediyesi İstihdam Merkezi (ESBİM), sınırlarını aşarak il dışından da talep almaya başladı. İlçede yaptığı mülakatların yanı sıra sektörün öncü gıda ve tekstil firmalarının il dışı personel talepleri üzerine duyuru ve afişler hazırlayan merkez, firmalara büyük destek sağladı. Ünlü bir tekstil firmasının Yalova’da açacağı depoya personel alımı için bölgedeki muhtarlık ve sivil toplum kuruluşlarına duyurular yapan birim, yine ünlü bir gıda firmasının Çanakkale’deki fabrikası için personel ilanı açtı.

ESBİM’in Türkiye’ye örnek ve öncü bir birim olduğunu söyleyen ESBİM Sorumlusu Murat Boduroğlu, “ESBİM olarak sınırları aştık. Tekstil sektörünün öncü firmalarından biri Yalova’da yeni açtıkları depo için personel desteği istedi. Yine Çanakkale’de gıda sektörünün öncü firmalarından biri bizden personel talebinde bulundu. Gerçekten ilçe sınırları dışına çıktık. İl dışından gelen talepleri sosyal medya hesaplarımızdan duyurduk, o bölgedeki muhtarlar ve sivil toplum kuruluşlarıyla iletişime geçtik. Olumlu geri dönüşler aldık. Yine Çanakkale içinde duyurularımızı yayınlayacağız. Çanakkale ilanında sadece oradan personel alımı olmayacak. Firma, konaklama imkanı da sunarak o bölgede çalışmak isteyen vatandaşlarımızı götürecek. Türkiye’nin en büyük ilçesi Esenyurt’ta işsizlik oranı en az ilçelerden biri haline gelecek” dedi.

ESBİM’den il dışında yapılacak mülakatları için de çok büyük destek aldıklarını ifade eden Firma Yetkilisi Abdullah Emre Işık, “ESBİM ile uzun süredir İstanbul bölgesi için işe alım süreçlerini yönetiyoruz. Bu konuda ESBİM bize fazlasıyla destek oluyor. Neredeyse her hafta mülakat gerçekleştiriyoruz. İstanbul dışında da Yalova bölgesi için yeni çalışmalara başladık. Bu noktada, sürece destekleri fazlasıyla devam ediyor. Kurumsal bir firma gibi çalışıyorlar. Organizasyon ve planlama konusunda tüm süreçlerimizde destek oluyorlar. Çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Hibya Haber Ajansı

ESBİM İstanbul dışındaki firmalardan da talep almaya başladı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!