G-CV0ZL47F6D
USD32,51
EURO34,92
GBP40,63
BIST9.716,77
GR. ALTIN2.433,27
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
  • İmsak 00:00
  • Güneş 00:00
  • Öğle 00:00
  • İkindi 00:00
  • Akşam 00:00
  • Yatsı 00:00
  • İFTARA KALAN SÜRE 00:00:00
İMSAKİYE 2024 - Şanlıurfa

Eric Dier maçı bırakıp tuvalete gitti! Mourinho çıldırıp geri getirdi…

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Chelsea’yi penaltılarda 5-4 mağlup ederek İngiltere Lig Kupası’nda tur atlayan Tottenham’da tuhaf olaylar yaşandı. Jose Mourinho tuvalete giden Eric Dier’ın peşinden soyunma odasına indi. 3 dakika sonra gelen gol turu getirdi.

İngiltere Lig Kupası Son 16 Turu’nda oynanan Tottenham-Chelsea maçında son zamanların en garip olaylarından biri yaşandı. Mücadelenin 19’uncu dakikasında Timo Werner’in attığı golle 1-0 geriye düşen Tottenham’da ikinci yarı tuhaf şeyler yaşandı.

TUVALETE GİTTİĞİ SIRADA MÜTHİŞ FIRSAT KAÇTI

Dakikalar 76’yı gösterirken Tottenham savunmacısı Eric Dier kenardan izin alarak tuvalet ihtiyacını gidermek için sahadan çıktı.

Koşarak soyunma odasına giden Dier’ın pozisyonunda oluşan boşlukta Chelse, Odoi ile çok net bir pozisyon kaçırdı. Dier’ın tuvalete gittiği sırada Chelsea’nin ikinci gol şansını yakalaması Tottenham Teknik Direktörü Jose Mourinho’yu adeta çileden çıkardı.

MOURINHO PEŞİNDEN GİTTİ

Yaşananlara sinirlenen Mourinho yedek kulübesini terk ederek soyunma odasına Eric Dier’ın peşine gitti. Dakika dakika ekranlara gelen o anlarda Mourinho’nun adeta çıldırdığı görüldü. İçeriye girerek Eric Dier’ı dışarıya çıkaran ve sahaya döndüren Mourinho oyuncunun ardından yeniden yedek kulübesindeki yerine aldı.

3 DAKİKA SONRA BERABERLİK GELDİ

Yeşil sahaların gördüğü en garip olaylardan birinin yaşandığı Tottenham’da Eric Dier’ın sahaya dönmesinden 3 dakika sonra beraberlik golü geldi.https://tpc.googlesyndication.com/safeframe/1-0-37/html/container.html

Ceza sahasına yapılan ortada bir anda topu önünde bulan Erik Lamela topu ağlara göndererek eşitliği yakaladı. Bu gol normal süresi 1-1 biten maçı uzatmalar oynanmadan penaltılara götürdü. Penaltılarda Chelsea adına Mason Mount atışı kaçırdı ve Tottenham 5-4’le tur atlayan taraf oldu. Mourinho bu kez sevinç turu atarak soyunma odasının yolunu tuttu.

Dier’ın tuvalete gittiği sırada ikinci gol fırsatını kaçıran Chelsea penaltılarda mağlup olarak kupaya veda etti. Yaşananlar sosyal medyada da geceye damga vurdu. İngili futbolseverler twitterdan o anları paylaşarak şaşkınlıklarını ortaya koydu.

Eric Dier maçı bırakıp tuvalete gitti! Mourinho çıldırıp geri getirdi…

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!