G-CV0ZL47F6D
USD32,23
EURO35,13
GBP40,90
BIST10.175,37
GR. ALTIN2.473,54
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

Erden Timur’dan yeni sezon öncesi açıklamalar

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Erden Timur’dan yeni sezon öncesi açıklamalar / Haberin Peşinde Urfa

Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur, Avusturya kampında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Galatasaray’ın başkanvekili Erden Timur, Avusturya kampında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Transferler hakkında konuşan Timur, “Transfer tabii ki çok önemli ama onlar kadar önemli olan şey Genel Kurulda alınacak olan yetki. 900 milyon dolara yakın bir kaynak. 15-16 milyar TL civarında bir kaynağın üretileceği bir noktaya gidiyor iş. Bunların yetkisi alınacak. Altyapı ile ilgili önemli hazırlıklar yapıyoruz. Bunlarla ilgili önemli bir fon oluşturulmuş olacak. Onun geliri sürekli altyapıya gidecek. Bu tip projelerin hepsi bu gelir kaynağına bağlı. 600 küsür sayfalık projelerdi bunlar. Başkanımızın büyük fedakarlıkla başlattığı projeler var. Şimdi de öyle. Her gün bir şantiyeye gidiyor, bakanlığa gidiyor.” dedi.

“Baskı yaratıyor”

“Hem bugünü hem geleceği planlayarak gitmek zorundayız” diyen Timur, sözlerine şöyle devam etti: “Heyecan, sabırsızlık ve ısrar her gün futbolcu yazma gereksinimi doğuruyor. Tamamen sürreal gereksinim. Başlangıcında iyi niyetle olan girişim zarar veriyor. 120 gün transfer konuşuluyor. Olan, olmayan bir sürü şey yazılması gerekiyor. Menajerlerin, satmak isteyen kulüplerin bu işine geliyor. Sosyal medyayı iyi yönetenler oradan baskı yaratıyor. Bu sefer oyuncu çok isteniyor. Bu dönüp dolaşıp işin başka noktaya gitmesine sebep oluyor. Bu doğal şeye bir şey demiyoruz, niye böyle oluyor demiyoruz. Aynı şey Dubois’da ve Seferovic’de de oldu. Etkiliyor diye söylemiyorum.” 

“Eksiklerimiz oluyor”

Kadro planlamasını da değerlendiren Timur, “Liste biteli henüz 20-21 gün oldu. O süre içinde bu maliyetlerle bir şeyler yapmanın önemli olduğunu düşünüyorum. Eksiklerimiz muhakkak oluyor. Buna itiraz etmem. Hiçbir şey yüzde yüz değildir. Transfer sezonunun sonunda her zaman iyi niyetin ve aklın galip geleceği aşikardır. Bir kuruşu çöpe atmayacağız ve en doğru oyuncuları bulacağız. Buluyoruz da. İlk 11’imiz tamamlanıyor. Ondan sonra fırsat oyuncularını bekleyeceğiz. Bunun başka bir stratejisi olamaz. Hocamızla bizim kararlılığımız doğru yola götürecek. Kimse merak etmesin. 3 milyon fazla verip transferi 2 hafta geriye çekmenin bir manası yok. İkna olmayan bir kişiden dolayı istemediğimiz birini getirmenin manası yok. Bunu senelerdir yaşıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Hibya Haber Ajansı

Erden Timur’dan yeni sezon öncesi açıklamalar

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!