G-CV0ZL47F6D
USD32,21
EURO34,99
GBP41,09
BIST10.895,25
GR. ALTIN2.507,63
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

Erbakan: “Siz önce ‘İtibardan Tasarruf Olmaz’ harcamalarına tasarruf açıklayın”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Erbakan: “Siz önce ‘İtibardan Tasarruf Olmaz’ harcamalarına tasarruf açıklayın” / Haberin Peşinde Urfa

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Artvin’de katıldığı 2’nci Olağan İl Kongresi’nde gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Artvin’de katıldığı 2’nci Olağan İl Kongresi’nde gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Ahmet Hamdi Tanpınar Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen kongrede konuşan Erbakan, 300 bin resmi ve 400 bine yakın ıslak formlu üye sayısıyla Türkiye’nin en hızlı büyüyen partisi olduğunu iddia ederek, “Bunu arkamızda medya gücü, hazine yardımı ve holdingler olmadan, partililerimizle dişimizle tırnağımızla kazıyarak başardık.” ifadelerini kullandı.

Erbakan, Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığı’nın yayımladığı “Aklınla Verimli Yaşa” tasarruf kitapçığını eleştirerek, “Cumhuriyet tarihinin en büyük israflarını yapan, Kamuda israflarıyla çığır açan AK Parti iktidarının Enerji Bakanlığı, vatandaşa yayınladığı bir kitapçıkla tasarruf yapması çağrısında bulunuyor. ‘İtibardan Tasarruf Olmaz’ harcamalarına dair bir tasarruf paketi açıklayın da görelim. Siz önce 20 senedir beslediğiniz faiz, imtiyazlı holdingler, israf canavarlarını beslemekten vazgeçin.”  diye konuştu.

“Ne gizlisi saklısı Sayın Erdoğan bu açık bir işgal”

Yunanistan ile gerilim tırmandığı adalar konusuna da değinen Erbakan, “Yunanistan uluslararası hukuku hiçe sayarak gayri askeri statüdeki adalara, göz göre göre zırhlı araçlar ve silahlar yerleştirmeye başladı. Zırhlı araçların Yunan adası Dedeağaç Limanı’na Amerika Birleşik Devletleri tarafından gönderildiği ortaya çıktı.” dedi.

Erbakan, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuya dair “Ne yaptığınızı biliyoruz bu gizli işgaldir” açıklamasını hatırlatarak, konuşmasına şöyle devam etti:

“Bizde dedik ki ne gizlisi saklısı Allah aşkına adamlar göstere göstere açık açık birer birer adacıklarımızı, kayacıklarımızı işgal ettiler. Şimdi de açık açık göstere göstere kendi bayrağını asıyor silah çıkartıyor. ‘Efendim şiddetle kınadık. Açıklama yayınladık, nota verdik.’ Ya NATO’yu ayağa kaldırdınız mı? Birleşmiş Milletleri ayağı kaldırdınız mı? Kıyameti kopardınız mı? Bu Yunanistan’ın arkasında asıl güç olan Amerika’nın İncirlik Üssü’nün kapısına kilit vurdunuz mu? ABD’nin gözbebeği İsrail’i koruyan Malatya’daki Kürecik Üssü’nü kapattınız mı? Hayır, anca edebiyat yapıyorsunuz.”

“Biz bu oyunu bozacağız ve partimizi iktidara taşıyacağız”

Milli Görüş’ü unutturmayacaklarını ve partilerini iktidara taşıyacaklarını söyleyen Erbakan, “Bir tarafta bu yanlışları yapan Cumhur İttifakı, bir diğer tarafta da millete fayda sağlamak şöyle dursun, içlerinde İstanbul Sözleşmesi gibi bir ifsat metninin savunucularını barındıran, içlerinde 9 Eylül zaferinin yıl dönümünde Yunanlılara laf söyleyeceği yerde, ecdadımıza dil uzatmayı marifet sayanları barındıran garabet yapı. Millerimize bu iki kutbu dayatıp asıl milletin derdine derman olacak  Milli Görüş’ü unutturmak perdelemek istiyorlar. Biz Yeniden Refah Partisi olarak bu oyunu bozacağız.” ifadelerini kullandı.

Hibya Haber Ajansı

Erbakan: “Siz önce ‘İtibardan Tasarruf Olmaz’ harcamalarına tasarruf açıklayın”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!