G-CV0ZL47F6D
USD32,20
EURO35,01
GBP41,03
BIST10.643,58
GR. ALTIN2.498,74
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

Erasmus+ “Educate Youth Projesi” kapsamında eğitim alan öğretmenler Romanya’dan döndü

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Erasmus+ “Educate Youth Projesi” kapsamında eğitim alan öğretmenler Romanya’dan döndü / Haberin Peşinde Urfa

HATAY – 23.10.2022 – HİBYA – Belen Kaymakamlığı’nın Türkiye, Romanya ve İtalya ortaklığıyla yürüttüğü Erasmus+ “Educate Youth – Non formal Bridges to Formal Education” projesinin ulus ötesi toplantısı ve eğitim faaliyeti Romanya’nın Sinaia şehrinde yapıldı.

HATAY – 23.10.2022 – HİBYA – Belen Kaymakamlığı’nın Türkiye, Romanya ve İtalya ortaklığıyla yürüttüğü Erasmus+ “Educate Youth – Non formal Bridges to Formal Education” projesinin ulus ötesi toplantısı ve eğitim faaliyeti Romanya’nın Sinaia şehrinde yapıldı.

Proje kapsamında İngilizce öğretmenleri, gençleri daha çağdaş yöntemleri kullanarak eğitmeyi ve dijital araçların eğitimde kullanımını yaygınlaştırmayı hedefleyen eğitimler aldı.

Avrupa Birliği tarafından finanse edilen Türkiye’den Belen Kaymakamlığı, Romanya’dan ATDD (Asociatia Tineret Pentru Dezvoltare Durabila) Derneği’nin ev sahipliğini yaptığı, Liceul Constantin Brancoveanu Lisesi ve İtalya’dan Beyond Borders sivil toplum kuruluşlarının iş birliğinde 3 farklı ülkeden toplamda 20 gençlik çalışanının katılımı ile başlayan projede öğretmenler proje kapsamında Web 2.0 araçlarının kullanımını deneyimledi. Bunun yanı sıra öğretmenler proje süreci boyunca eğitici ve mesleki-kişisel gelişimi arttıran faaliyetlerden de faydalandı.

Belen Kaymakamı Mahmut Sami Yılmaz, “Erasmus+ Educate Youth – Non formal Bridges to Formal Education projesi kapsamında İngilizce öğretmenleri aldıkları eğitimler sayesinde sürekli gelişen ve değişen dünyaya ayak uydurmayı hedeflemiş ve günümüz gençlerinin ihtiyaç duyduğu eğitim anlayışının yerine getirilmesini destekleme amaçlı projelerimize katılmışlardır. Çağımızın ihtiyacı olarak dijital teknolojiye dayalı yenilikçi öğrenme yöntemlerini geliştirme amaçlı verimli geçen bir proje olmuştur. Başta Proje Koordinatörü Yeliz Sevim olmak üzere, ev sahibi kuruma, katılım sağlayan öğretmenlerimize ve proje ekibine teşekkür ediyorum.” dedi.

Hibya Haber Ajansı

Erasmus+ “Educate Youth Projesi” kapsamında eğitim alan öğretmenler Romanya’dan döndü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!