G-CV0ZL47F6D
USD32,20
EURO35,01
GBP41,03
BIST10.643,58
GR. ALTIN2.498,74
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

Epson yeni bölgesel operasyonunu açıkladı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Epson yeni bölgesel operasyonunu açıkladı / Haberin Peşinde Urfa

Epson, yeni operasyonuyla Afrika, Kafkasya, Orta Asya, Orta Doğu, Moldova, Ukrayna ve Türkiye gibi kilit pazarlarda büyümesini hızlandıracak. 2022 mali yılı için Orta Doğu ve Türkiye’de satışlarını yüzde 40’ın üzerinde artıran Epson’un bölgedeki en büyük ofislerinden biri Türkiye’de bulunacak.

Seiko Epson Corporation, Afrika, Kafkasya, Orta Asya, Orta Doğu, Moldova, Türkiye ve Ukrayna gibi kilit pazarlarda genişlemeyi hızlandırmak için yeni bir satış şirketi olan Epson Middle East FZCO'yu (EME) kurdu. Epson EME’nin merkezi ise Birleşik Arap Emirlikleri’nde Dubai ofisi oldu. 

Epson'un yeni kurulan EME satış şirketi, önümüzdeki 5 yıl içinde gelirini artırmak için iddialı bir hedef belirledik. Bu hedefe baskı, tarama ve görsel ekran çözümleri gibi temel alanlardaki varlığını genişleterek ulaşmayı planlıyor. Neil Colquhoun, şirkette geçirdiği on yılı aşkın sürenin ardından Epson EME Başkanı olarak atandı. 

Colquhoun, yeni operasyonla ilgili şöyle konuştu: “Epson EME'yi kurmak, Dubai merkezli ofisimizdeki operasyonları merkezileştirirken Afrika'dan Orta Doğu'ya ve Orta Asya'ya kadar tüm önemli pazarlarda yatırım yapmaya ve varlığımızı büyütmeye devam edeceğimize dair bölgedeki müşterilerimize ve ortaklarımıza olan bağlılığımızı göstermektedir. Bu yatırım bize bu dinamik, hızlı büyüyen pazarlardaki müşterilerin değişen ihtiyaçlarını temel alanlarımız olan baskı, tarama ve görsel ekran çözümlerimizle karşılama çevikliği ve yeteneği kazandıracak.”

Colquhoun, Epson ürün portföyünün işletmelere ve tüketicilere sürdürülebilir teknoloji çözümlerine geçiş yapma fırsatı sunduğunu vurguladı.

Epson, 2022 mali yılı için Orta Doğu ve Türkiye'de yüzde 40'ın üzerinde, Afrika'da neredeyse üçte bir oranında ve Orta Asya, Kafkaslar ve Ukrayna'da yaklaşık yüzde 10 oranında satışlarını artırdı. Şirket, çeşitli iş sektörlerinde dijitalleştirilmiş iş akışları için artan tarama ve otomasyon ihtiyaçları gibi Epson teknoloji çözümlerine büyük bir talep olacağını öngörüyor. KİK, Afrika ve Orta Asya'da gerçekleşen dünya standartlarındaki profesyonel spor ve eğlence etkinliklerinin devam eden genişlemesi de projeksiyon teknolojilerine ve sürükleyici perakende deneyimlerine daha fazla talep getiriyor.

En büyük ofislerden biri Türkiye’ye

Halihazırda 250'den fazla Epson çalışanı bulunan Epson, EME kuruluşunun Nisan 2024'te faaliyete geçmesiyle birlikte yeni işe alımlarda yüzde 45'lik bir artış öngörüyor. İşe alım süreci millileştirme, çeşitlilik ve kapsayıcılığa odaklanacak ve kadınlar halihazırda işgücünün yüzde 40'ını oluşturuyor. En büyük Epson ofisleri BAE, Güney Afrika ve Türkiye'de olacak ve Suudi Arabistan Krallığı, Fas, Kenya, Nijerya, İsrail, Kazakistan ve Ukrayna'daki operasyonlarla tamamlanacak. Ayrıca Epson'un bölgedeki bayi ve distribütör ağını genişletme ve geliştirme planları da var.

Hibya Haber Ajansı

Epson yeni bölgesel operasyonunu açıkladı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!