G-CV0ZL47F6D
USD32,20
EURO34,99
GBP40,94
BIST10.704,02
GR. ALTIN2.509,20
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

Efsane Şahintepe’de büyük çekişme

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Efsane Şahintepe’de büyük çekişme / Haberin Peşinde Urfa

AVIS 2023 Türkiye Tırmanma Şampiyonası 3. ayağı Gemlik Belediyesi Şahintepe Tırmanma Yarışı, 15-16 Temmuz tarihlerinde Bursa Otomobil Sporları Spor Kulübü (BOSSEK) tarafından ICRYPEX ve Gemlik Belediyesi katkılarıyla organize edildi. 5 ayrı kategoride 52 sporcunun mücadele ettiği organizasyon, her yıl olduğu gibi kalabalık bir seyirci kitlesi tarafından heyecanla takip edildi.

7.20 km. uzunluğundaki parkurda 3 çıkış üzerinden koşulan yarışta, Kategori 1’de Bursalı sporcu Mehmet Göksever Atış Motorsport adına Citroen Saxo VTS ile birinciliği elde ederken, ikinciliği Peugeot 106 GTI ile Ülkü Motorsport adına yarışan İbrahim Cabacı ve üçüncülüğü de Ford Fiesta R1 ile Atış Motorsport’tan Sevcan Sağıroğlu kazandı. Kategori 2’de GP Garage My Team adına Peugeot 208 R2 ile yarışan Yiğit Yalçın zafere ulaşırken, Ülkü Motorsport’tan Ford Fiesta R2 ile Taner Oruç ikinciliği ve Atış Motorsport’tan Ford Fiesta R2 ile Engin Apaydın da üçüncülüğü elde eden sporcular oldular. Kategori 3’te Atış Motorsport adına Peugeot 2008 Rally4 ile Burak Başlık en hızlı isim olurken, aynı takımdan Ford Fiesta ST ile Serdar Kaan Yalçın ikinci ve yine aynı takımdan Honda Civic Type-R ile Murat Soyçopur da üçüncü olarak podyuma çıktılar. 

Kategori 4’de Atış Motorsport adına Skoda Fabia R5 ile İsmet Toktaş ilk sırayı elde ederken, aynı zamanda 03:57,18’lik zamanıyla ile en hızlı çıkış ödülünü de kazanan isim oldu. Mitsubishi Lancer EVO IX ile mücadele eden GP Garage My Team pilotu Cem Yalın ikinciliği kazanırken, aynı takımdan Sinan Soylu da yine Mitsubishi Lancer EVO IX ile üçüncülüğün sahibi oldu. Drift otomobillerine açık Kategori 5’te ise Ertekin Tekneci ilk sırayı elde ederken, Ülkü Motorsport’tan Bahadır Sevinç ikinciliği ve aynı takımdan Deniz Dursun da üçüncülüğü elde eden sporcular oldular. Yarışın takımlar birinciliğini ise Atış Motorsport kazandı. 

Kadınlar klasmanında ise Kategori 1’de Sevcan Sağıroğlu birinciliği, Çiğdem Tümerkan ikinciliği ve Deniz Kübra Ulusoy da üçüncülüğü elde ederken, Kategori 2’de Elif Gizem Filiz Kategori 3’de Nuray Ürkmez ve Kategori 4’te de Kübra Demirci Keskin birincilikleri paylaşan isimler oldular. 

AVIS 2023 Türkiye Tırmanma Şampiyonası’nın dördüncü yarışı, 29-30 Temmuz tarihlerinde Ege Otomobil Spor Kulübü (EOSK) tarafından Aydın Buharkent’te organize edilecek.

Hibya Haber Ajansı

Efsane Şahintepe’de büyük çekişme

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!