1. Haberler
  2. Teknoloji
  3. Düşük Çözünürlüklü Fotoğraflarınızı Ücretsiz Olarak Geliştiren İnternet Sitesi

Düşük Çözünürlüklü Fotoğraflarınızı Ücretsiz Olarak Geliştiren İnternet Sitesi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Google’daki araştırmacılar ve Max Planck Institute for Intelligent Systems’daki araştırmacılar da dahil olmak üzere, makine öğrenimini kullanarak düşük çözünürlüklü görüntüleri iyileştirmeye yönelik çalışmalar yapıyorlar. Sadece birkaç tıklama ile kendiniz için yapay zeka destekli bir geliştirme aracı deneyebilirsiniz.

Let en ile fotoğrafı sürükleyip biraz bekledikten sonra yüksek çözünürlüğe erişin. İşte çektiğim ve orijinal boyutunun onda birine indirdiğim ve ardından uygulamaya beslediğim bir fotoğraftan bir örnek:

Farklı resimlerle denedim ve ‘sihirli’ filtrenin fotoğraflarla iyi çalıştığını gördüm. ‘Sıkıcı’ filtre, logolarda ve grafik tasarım öğelerindeki bazı eserlerin kaldırılmasına yardımcı olabilir. Ayrıca, her iki filtre de orijinal görüntünüzü boyutunun dört katına yükseltir.

Sonuçlar mükemmel olmasa da, vektör şekillerini izlemek ve eski fotoğrafları korumak gibi şeyler için kesinlikle kullanışlı olabilirler. Bu sayfayı ziyaret ederek kendi resimlerinizle deneyin.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Düşük Çözünürlüklü Fotoğraflarınızı Ücretsiz Olarak Geliştiren İnternet Sitesi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!