G-CV0ZL47F6D
USD32,27
EURO35,09
GBP40,92
BIST10.319,96
GR. ALTIN2.467,28
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

Dövülerek öldürülen Ares’in son görüntüleri ortaya çıktı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Antalya’da kızları H.E.’yi (14) taciz ettiğini iddia eden baba ve oğlu tarafından dövüldükten sonra yaşamını kaybeden ‘Ares’ isimli sosyal medya fenomeni Şehmuz Özdemir’in (18) son görüntüleri ortaya çıktı. Görüntüde, Ares, kafeteryada baba ve oğlu ile oturuyor. Bir süre sonra da ikiliyle birlikte kafeteryadan çıkıyor. Dayak olayının, bu görüntülerden bir saat sonra yaşandığı tahmin ediliyor.

Olay, 4 Şubat Salı günü saat 17.00 sıralarında, meydana geldi. Sosyal medyada ‘Ares’ ismiyle fenomen olan Şehmuz Özdemir, Konyaaltı Sahili’ndeki kafeteryada, reklam anlaşması bahanesiyle randevu veren V.E. ve oğlu K.E. ile buluştu. Bir süre burada oturan üçlü, daha sonra otomobille Kepez ilçesindeki ormanlık alana gitti. V.E., ormanlık alana geldiklerinde Şehmuz Özdemir’i, kızı H.E.’yi 2 yıl önce taciz ettiği ve uygunsuz görüntülerini çektiği iddiasıyla oğlu K.E. ile birlikte dövmeye başladı. Özdemir, aldığı darbeler sonucu bayılırken, V.E. ve K.E. ise kaçtı. Özdemir, ihbar üzerine gelen sağlık ekiplerince ambulansla Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırılarak, yoğun bakımda tedaviye alındı.

BABA VE OĞUL TUTUKLANDI

Olayla ilgili inceleme başlatan polis, V.E. ve oğlu K.E.’yi gözaltına aldı. Sevk edildikleri adliyede mahkemece tutuklanan baba- oğul, ifadelerinde, Özdemir’i, kızları H.E.’yi mesajla taciz ettiği ve uygunsuz fotoğraflarını elde edip, buluşmaya zorladığı için dövdüklerini söyledi.

Akdeniz Üniversitesi Hastanesi yoğun bakım servisinde 15 günlük tedavisi sonrası beyin ölümü gerçekleşen Şehmuz Özdemir, 19 Şubat günü, sabaha karşı yaşamını yitirdi.

Şehmuz Özdemir’in cenazesi, memleketi Diyarbakır’da toprağa verildi.

Baba ve oğlunun yargılaması sürerken, Ares ile olay gecesi buluştukları kafeteryadaki görüntüler ortaya çıktı. Darp olayından bir saat öncesine ait olduğu değerlendirilen görüntülerde, Ares, baba ve oğlu ile oturuyor. K.E. bir ara Ares’e bardak uzatıyor. Ardından da birlikte kafeteryadan çıkıyorlar. (DHA)

Akdeniz Üniversitesi,Antalya,baba,beyin,Darp,Diyarbakır,Konyaaltı,Oğul,Polis,Sağlık,salı,sosyal medya,taciz


Dövülerek öldürülen Ares’in son görüntüleri ortaya çıktı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!