G-CV0ZL47F6D
USD32,20
EURO35,01
GBP41,03
BIST10.643,58
GR. ALTIN2.498,74
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

Devrek’te iyilik daha hızlı buluşacak

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Devrek ilçesinde kaymakamlık, belediye, jandarma ekipleri ve gönüllüler sokak hayvanlarının beslenmesi için seferber oldular.

Dünya genelinde yaşanan corona virüsü salgını nedeniyle lokantaların kapalı olması, cezaevlerinin boşaltılması ve insanların evlerinden çıkamaması gibi nedenlerle sokak hayvanları açlıkla mücadele ediyorlar.

Sokak hayvanlarının çaresizliğine duyarsız kalmayan Devrek Kaymakamlığı İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından sokak hayvanları için mama yardım kampanyası başlatıldı. Bu kapsamda Devrek İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü mama yardımlarını kabul ederken, Devrek Belediyesi ve gönüllülerden oluşan Sevimli Patiler Grubu da Devrek sokaklarında besleme çalışmalarına ara vermeksizin devam ediyor. Uzun süredir ilçede yardımseverlerin destekleriyle beslenme odaklarının yapılmasına öncülük eden Sevimli Patiler Grubu, bu günlerde besleme çalışmalarını daha da artırarak Devrek Belediyesi ve jandarma ekipleriyle sokak hayvanlarının beslenmesi için ilçenin her cadde ve köşesine mama bırakıyor.

Grup adına açıklamalarda bulunan Devrek Kent Konseyi Başkanı Devrek Meslek Yüksek Okulu Öğretim Görevlisi Dr. Şule Kıycı, “Sokağa çıkmanın sınırlandırılması, gıda üreten işyerlerinin kapatılması veya kapasitelerinin azalması nedeniyle sokak hayvanları yiyecek bulmakta zorlanıyor. Unutulmamalıdır ki, sokaktaki pati dostlarımızın sağlığı toplumumuzun refahı ve sağlığı için önemli bir etkendir. Konuyla ilgili hassasiyetlerinden dolayı Devrek Kaymakamı Ümit Altay’a, Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt’a, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Rıfat Verim’e ve Sevimli Patiler gönüllülerine teşekkür ederim. Devrek’te iyilik daha hızlı bulaşacak. Kıycı, “Her zaman olduğu gibi bu süreçte de şeffaf olmaya devam ediyoruz. Sizler de bu zor günlerde sokak hayvanlarımıza destek olmak isterseniz, Devrek İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğümüze makbuz karşılığında mama yardımında bulunabilirsiniz. Yapılan çalışmalarla ilgili bilgi almak için @devreksevimlipatilerinstagram hesabını takip edebilir, merak ettiğiniz konularda bizlere mesaj gönderebilirsiniz” diye konuştu  İHA

Corona,Dünya


Devrek’te iyilik daha hızlı buluşacak

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!