G-CV0ZL47F6D
USD32,20
EURO35,01
GBP41,03
BIST10.643,58
GR. ALTIN2.498,74
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

DEVA’lı Şahin: “Ülkemiz bugün aşağılık bir kuşatma altında”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

DEVA’lı Şahin: “Ülkemiz bugün aşağılık bir kuşatma altında” / Haberin Peşinde Urfa

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı İdris Şahin, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı İdris Şahin, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Şahin, Türkiye’de hukuksuzluğun giderek arttığını, kanunsuzluğun sınır tanımadığını vurguladı ve yapılan fiziksel saldırıları kınadı. “Ülkemiz bugün aşağılık bir kuşatma altında. Demokrasi sık boğaz edilmiş, özgürlükler ve insan haklarından söz edilemiyor.” şeklinde konuşan Şahin halk arasında bilinen bir öyküden örnek verdi:

“Rivayet edilir ki ünlü Alim Molla Camii’nin yolu bir köye düşmüş. Akşam vakti köye girerken, köpeklerin saldırısına uğramış. Yerden birkaç taş alıp köpekleri kovmaya niyetlenmiş, ama taşları sökememiş. Bunun üzerine, ‘Bu nasıl köy, taşları bağlamışlar, itleri salmışlar’ diyerek, yıllar ötesinden gelen bir büyük ders vermiş günümüze.”

“Ülkenin getirildiği nokta”

“Yönetim hak ölçü tanımaz olmuş” diyen Şahin, “Kanunsuzluğun sınır tanımadığı, hak aramanın adeta suç sayıldığı veya neredeyse imkansız olduğu kamu kurumları için anlatılır bugün de bu öykü. Hukukun ve adaletin olmadığı, güvenlikçi politikalarla yönetilen ülkenin getirildiği nokta burası. Hani denir ya; ülkenin topu da kaymış, kantarı da.” ifadesinde bulundu.

“Kara iftiralarla zulmediliyor”

Şahin, “Seçim yaklaştıkça, sağlıklı ruh halinden uzak; büyük ve küçük ortak, ’zillet ittifakı’, ‘illet ittifakı’, ‘vatan hainleri’, ‘terör örgütünün uzantıları’ gibi gayri ahlaki, gayri insani, insaftan, izandan yoksun kara iftiralarla zulmederek, kolluk kuvvetleri eliyle yeni mağduriyetler yaşatmaktadırlar. Tam da taşların bağlandığı, köpeklerin sokaklara salındığı bir dönemde canı yananların, hukuksuzlukların sayısı her geçen gün artıyor.” diye konuştu.

“Her gayrimeşru yola başvuruyorlar”

Şahin, Cumhur İttifakı bu seçimde bekledikleri sonucu alamayacaklarını görünce her gayrimeşru yola başvuruyorlar. Taşları bağlayarak, sokaklara saldıkları köpeklerden nemalanan kesimler ülkeye yaptıkları kötülüğün, ihanetin farkında değiller. Onlarca örneği olan, suç işleyip, hakları gasp eden, mafya, siyaset, ticaret sarmalında debelenen holiganları emniyette, mahkemede serbest bırakan zihniyet utansın.” ifadesini kullandı.

Şahin açıklamasının sonunda, “Taşların bağlanıp, köpeklerin serbest bırakıldığı bir ülkede hırsızlar, kapkaççılar, soyguncular, vurguncular, üçkağıtçılar, düzenbazlar ve sahtekarlar tabii ki cirit atar, kol gezer.” ifadesine yer verdi.

Hibya Haber Ajansı

DEVA’lı Şahin: “Ülkemiz bugün aşağılık bir kuşatma altında”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!