G-CV0ZL47F6D
USD32,14
EURO35,08
GBP41,07
BIST10.158,63
GR. ALTIN2.470,40
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

Delphi Technologies yetkili servis ağının test ve tamir programı kapsamına dahil oluyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Delphi Technologies yetkili servis ağının test ve tamir programı kapsamına dahil oluyor / Haberin Peşinde Urfa

BorgWarner bünyesinde otomotiv dünyasını ileri taşıyan yeniliklere imza atan Delphi Technologies, yeni tamir programı kapsamına dahil olan milyonlarca enjektör ile hem dizel yetkili servislerine hem de son tüketiciye nokta atışı hizmetler sunmayı sürdürüyor.

BorgWarner bünyesinde otomotiv dünyasını ileri taşıyan yeniliklere imza atan ve satış sonrası hizmetler alanında global çözümler sağlayan Delphi Technologies, yeni tamir programı kapsamına dahil olan milyonlarca enjektör ile hem dizel yetkili servislerine hem de son tüketiciye nokta atışı hizmetler sunmayı sürdürüyor. Marka, dünyadaki en büyük araç üreticileri tarafından farklı model ticari araçlarda kullanılan F2 serisi enjektörleri tamir programını kapsamına katarak hizmet verdiği araç parkını genişletiyor. F2E, F2P ve F2R olan farklı türleriyle, HD Euro 6 sistemlerinin temel taşı konumunda yer alan enjektörlerin bu tamir programına dahil olmasıyla dizel yetkili servislerine de yeni kazanç fırsatları sunuyor.

Tamir programı; parça erişimi, özel tamir kiti, teknik belgeler, test ekipmanı ve teknisyen eğitiminden oluşan, uygulaması kolay bir çözüm paketi olarak sunuluyor. Bu da dizel yetkili servislerinin, bu çok tercih edilen araç uygulamaları için teknisyenlerini hızlı şekilde donanımlı hale getirebileceği anlamına geliyor. Tamir süreci; enjektör yakıt sevk kontrolü ve basınç yönetimi açısından kritik öneme sahip olan memelere, valf kitlerine ve daha fazlasına odaklanıyor ve motor performansını doğrudan etkiliyor. Bu sayede Delphi Technologies ağındaki yetkili servisler, sundukları resmi onarım sürecinde ilk onarımdan duyulan memnuniyeti artırma imkanına sahip oluyor.

Delphi Technologies F2 sistemleri; tüm dünyada satılan Volvo, Renault, Hyundai, DAF/Paccar ve Mercedes Benz Euro 6 ticari araçlarının pek çok modelinin orijinal enjeksiyon sistemlerini oluşturuyor.

Delphi Technologies enjektörleri, çok sayıda motorda kullanıldığı için, F2 enjektör grubu, yetkili servis çözümü gereken milyonlarca enjektörü temsil ediyor. Örneğin, şu anda kullanımda olan Delphi Technologies F2E enjektörlerinin takılı olduğu 1 milyon Volvo ve Renault ticari aracı bulunuyor ve bu da dizel yetkili servislerin bu program ile yaklaşık olarak 6 milyon enjektör tamir edebileceği anlamına geliyor.

Onaylı tamir programı, bütüncül HD Euro 6 çözümü için, enjektör testinin diğer bir özelliği olan Delphi Technologies onayına sahip Hartridge Cri-Pro ile bağlantı kurabiliyor. Bu 4 sıralı enjektör test tezgâhı, onaylı F2 serisi enjektör tamir programı ve servisteki etkili test-tamir-test süreci için IRIS yazılımıyla birlikte çalışabiliyor. Bunun sonucunda da Cri-Pro, testi geçtikten sonra tamir edilen enjektör için yeni bir kod üretebiliyor ve enjektör servisinin tamamlanma süresini hızlandırıyor.

Bu yüksek basınçlı Common Rail yakıt sistemleri, F2E, F2P, F2R ve enjektörleri, Euro 6 uyumlu araçların temel parçaları niteliğinde. Avrupa’daki emisyon mevzuatı, çevreye yayılan emisyonları azaltma konusunda önemli bir rol oynuyor ve bu mevzuat geçerliliğinin sonuna yaklaşıyor olsa da bu araçların daha uzun bir kullanım süresi bulunmakta.

Hibya Haber Ajansı

Delphi Technologies yetkili servis ağının test ve tamir programı kapsamına dahil oluyor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!