1. Haberler
  2. Gündem
  3. DEAŞ’A BÜYÜK DARBE: 4 İLDE DÜZENLENEN OPERASYONLARDA 28 ŞÜPHELİ YAKALANDI

DEAŞ’A BÜYÜK DARBE: 4 İLDE DÜZENLENEN OPERASYONLARDA 28 ŞÜPHELİ YAKALANDI

featured

Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Başkanlığı ve Terörle Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde Adana, Bursa, İstanbul ve Manisa’da DEAŞ terör örgütüne yönelik “BOZDOĞAN-47” operasyonları düzenlendi. Operasyonlar kapsamında 28 şüpheli yakalandı.

OPERASYONUN DETAYLARI

Operasyonlar sırasında çok miktarda döviz, Türk Lirası ve dijital materyale el konuldu. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, operasyonları gerçekleştiren polis ekiplerini tebrik ederek, “Son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar sizlerin duası ve desteği ile durmadan, duraksamadan mücadele etmeye devam edeceğiz. Allah ayaklarına taş değdirmesin. Milletimizin duası sizinle” ifadelerini kullandı.

Operasyonlar, İl Emniyet Müdürlüklerinin özverili çalışmalarıyla başarıyla sonuçlandı. Kahraman polislerimizin gayreti, milletimizin huzur ve güvenliğini sağlamak için aralıksız devam edecek.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
DEAŞ’A BÜYÜK DARBE: 4 İLDE DÜZENLENEN OPERASYONLARDA 28 ŞÜPHELİ YAKALANDI
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!