1. Haberler
  2. Şanlıurfa
  3. Cumhurbaşkanı Erdoğan, küçük Atabey ile 4 yıl sonra buluştu 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, küçük Atabey ile 4 yıl sonra buluştu 

featured

Cumhurbaşkanı Erdoğan, küçük Atabey ile 4 yıl sonra buluştu  / Haberin Peşinde Urfa

Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan, Erzurum’da tesbihini hediye ettiği Muhammet Atabey Dölekli ile 4 yıl sonra tekrar görüştü.

RİZE – 26.12.2022 – HİBYA – Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ın 4 yıl önce  Erzurum’da  Muhammet Atabey Dölekli’ye tesbihini hediye etmesiyle tanınmıştı tesbih hediyesinden sonra Muhammed Atabey’in babası 2018 seçimlerindeAtabey’in babası Atilla Dölekli, Pasinler Belediye Başkanı Ahmet Dölekli ile geçirdiği kazada hayatını kaybetmişti 

Tekrar Erzurum’da buluşan Cumhurbaşkanı Erdogan ve Atabey’in diyogları renkli anlara sahne oldu.. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın montunun önü açık olan Atabey’e ‘üşümüyormusun?’ sorusu üzerine Atabey, ‘Biz dadaşız biz Anadolu kuşağıyız üşümeyiz sayın cumhurbaşkanım’ dedi. 
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Atabey’e sarılıp vermiş olduğu samimi görüntüler Erzurum’da sosyal medyada kısa sürede viral oldu.

Hibya Haber Ajansı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, küçük Atabey ile 4 yıl sonra buluştu 
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!