G-CV0ZL47F6D
USD32,20
EURO35,01
GBP41,03
BIST10.643,58
GR. ALTIN2.498,74
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

Cube Demoday’23’de derin teknoloji girişimleri sahne aldı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cube Demoday’23’de derin teknoloji girişimleri sahne aldı / Haberin Peşinde Urfa

Derin teknoloji odaklı 10 girişimin sahneye çıktığı Cube Demoday’23 etkinliği, Teknopark İstanbul Kuluçka Merkezi Cube Incubation ev sahipliğinde gerçekleşti.

Derin teknoloji odaklı 10 girişimin sahneye çıktığı Cube Demoday’23 etkinliği, Teknopark İstanbul Kuluçka Merkezi Cube Incubation ev sahipliğinde gerçekleşti.

İstanbul Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen “Siber Güvenlik Hızlandırma ve Kuluçka Programı: Cybercube” projesinde yer alan girişimlerinde yer aldığı 10 derin teknoloji odaklı girişim Teknopark İstanbul Kuluçka Merkezi Cube Incubation ev sahipliğindeki Cube Demoday’23 etkinliğinde sahne aldı.

Temasını dünyanın birçok sorununa çözüm sunan mercan resiflerinden alan Demoday ile, çığır açıcı etkiler oluşturan, odak sektörlere çözümler üreten 10 derin teknoloji girişimi, proje ve ürünlerini yatırımcılara, sektör temsilcilerine ve kurumsal şirketlere tanıttı.

16 Mart Perşembe günü, Türkiye girişimcilik ekosisteminin en büyük destekçilerinden İstanbul Kalkınma Ajansı ortaklığında ve “egirişim” kurucusu Hilmi Ögütcü moderasyonunda gerçekleşen Cube Demoday’in açılışında Teknopark İstanbul Genel Müdürü Bilal Topçu ve İstanbul Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri İsmail Erkam Tüzgen’de konuşma yaptı. Ayrıca etkinlikte, Teknopark İstanbul Altın Küpü Yatırım Ağı’nın tanıtımı gerçekleştirildi.

Cube Demoday’23’te sahne alan girişimler

Arvis: Yeni nesil teknolojilerde «Yapay Görü» ile veri işleme ve yaratıcı çözümler sunmaktadır.

Bugbounter: Şirketlerin dijital varlıklarının güvenliğinin sınanması ve ortaya çıkan açıkların giderilerek daha güvenli bir ortamın sağlanmasını amaçlayan, ödül tabanlı bir siber güvenlik açığı araştırma platformudur.

Corne.ai: İtibar güvenliği sağlamak üzerine yazılım çözümleri geliştirmektedir.

Co Print: Tüm standart 3D yazıcıların yedi filamenti değiştirmeden tek bir baskıda kullanmasını sağlayan bir multi-filament sunmaktadır.

Diattack: Yapay zeka ve büyük veri teknolojilerinin kullanımıyla geliştirilen akıllandırılmış güçlü donanım ve mimariler üzerinde gerçek zamanlı izleme, teşhis ve aksiyonlarla BT altyapı ve varlıklarının proaktif güvenliği sağlanmaktadır.

Jetlink: E-ticaret şirketleri için satışa yönelik mesajlaşma servisi ve müşteri destek aracı geliştirmektedir.

Medroco: Nöroplastisiteyi temel alan, kurumları ve kullanıcıları bir araya getiren cihazlarla oyunlaştırılmış egzersiz ve gelişim raporları sunabilen karma-gerçeklik destekli bir platform servistir.

MDnutriacademy: Kişiselleştirilmiş, veri odaklı, bütüncül danışmanlık vizyonunu temel alan yeni bir sağlık paradigmasıdır.

Techbros: KVKK ve GDPR gibi regülasyonlara uyumluluk için veri tabanı ve diğer veri kaynaklarında veri keşfi ve arşivlenmesine yönelik yazılımlar geliştirmektedir.

Unicode: Gemi enerji verimliliği üzerine yönetim sistemleri geliştirmektedir.

 

Hibya Haber Ajansı

Cube Demoday’23’de derin teknoloji girişimleri sahne aldı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!