G-CV0ZL47F6D
USD32,24
EURO34,68
GBP40,34
BIST10.247,75
GR. ALTIN2.398,28
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

Çocuk atölyeleriyle Perili Köşk bu hafta rengarenk

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çocuk atölyeleriyle Perili Köşk bu hafta rengarenk / Haberin Peşinde Urfa

Borusan Contemporary’nin farklı yaş gruplarındaki çocuklara yönelik atölyeleri, küçük sanatseverlere hem eğlenebilecekleri hem de öğrenebilecekleri bir ortam sunuyor.

Borusan Contemporary’nin, Perili Köşk’te gerçekleştirdiği birbirinden keyifli çocuk atölyeleri devam ediyor. Farklı yaş gruplarından çocuklar 20 Mayıs’ta gerçekleşecek olan “Monokrom Baskılar” atölyesinde renklerin uyumunu deneyimlerken, 21 Mayıs’ta ise “Rengarenk Asamblaj” başlıklı atölyede çeşitli malzemelerin kullanımını keşfederek kendi asamblaj çalışmalarını oluşturacaklar.

Renklerin monokrom yorumu

20 Mayıs Cumartesi günü saat 13.00-15.00 arasında Perili Köşk’te 4-7 yaş arası çocuklar için düzenlenecek “Monokrom Baskılar” başlıklı atölye çalışması müze turu ile başlıyor. Gezi sırasında tek rengin ve bu rengin farklı tonlarının kullanıldığı yapıtları yakından inceleyecek olan çocuklar, pleksiglas ve baskı mürekkebinin kullanıldığı özel bir monokrom teknikle kendi çalışmalarını ortaya çıkaracak.

Farklı malzemelerin keşfi 

21 Mayıs Pazar günü ise saat 13.00-15.00 arasında Perili Köşk’te 7-9 yaş arasındaki çocuklar için düzenlenecek “Regarenk Asamblaj” atölyesi, Kaosun Eşiği ve Hibrit Mekanlar sergi turu ile başlayacak. Çocuklar, koleksiyon sergisi dahilinde sergilenen, Beat Zoderer’in Hologram S2 No.1 isimli renkli eserini yakından inceleyecekler. Çağdaş sanat ve endüstriyel üretim arasındaki ilişki, yapıtlar ve üretildikleri malzemeler keşfedilerek sorgulandığı bu keyifli atölyede katılımcılar, oluklu mukavvalar, renkli alüminyumlar ve diğer yarı endüstriyel malzemeleri kullanarak kendi asamblaj çalışmalarını oluşturacaklar.

Hibya Haber Ajansı

Çocuk atölyeleriyle Perili Köşk bu hafta rengarenk

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!