G-CV0ZL47F6D
USD32,28
EURO35,03
GBP40,88
BIST10.533,25
GR. ALTIN2.473,59
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

Çin-Orta Asya Medya Diyaloğu ve İletişimi başarıyla düzenlendi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çin-Orta Asya Medya Diyaloğu ve İletişimi başarıyla düzenlendi / Haberin Peşinde Urfa

Çin Medya Grubu (CMG) tarafından başlatılan ve 5 Orta Asya ülkesinin belli başlı medya organlarının katılımıyla düzenlenen Çin-Orta Asya Medya Diyalogu ve İletişimi Beijing’de başarıyla yapıldı.

Çin Medya Grubu (CMG) tarafından başlatılan ve 5 Orta Asya ülkesinin belli başlı medya organlarının katılımıyla düzenlenen Çin-Orta Asya Medya Diyalogu ve İletişimi Beijing’de başarıyla yapıldı.

CMG ve Orta Asya ülkelerinin belli başlı basın kuruluşlarının yetkilileri, Orta Asya ülkelerinin Çin’deki misyon şefleri ve uzmanlar, “Çin tarzı modernleşme ve Orta Asya: Yeni kalkınma ve yeni fırsatlar” ana teması çerçevesinde derinlemesine iletişimde bulunarak, insanlığın modernleşme sürecinde basın kuruşlarının yeni misyonları ve sorumluklarına ilişkin konularda görüş alışverişinde bulundu.

Katılımcılar Çin tarzı modernleşmenin, insanlığın modernleşmeyi gerçekleştirmesine yeni bir seçenek sunduğu gibi Orta Asya ülkelerinin de aralarında bulunduğu gelişmekte olan ülkelerin bağımsız olarak modernleşmeye ulaşmasına örnek teşkil ettiği görüşünü paylaştı.

Çin Medya Grubu Başkanı Shen Haixiong yaptığı konuşmada, Kuşak ve Yol inisiyatifinin ortaya koyulduğu bir bölge olarak geçen 10 yıl içinde Orta Asya bölgesinde Kuşak ve Yol’un nitelikli inşasında zengin sonuçların alındığını ve bu sonuçların bölgenin barış ve refahına daha çok istikrar ve belirginlik kattığını belirtti.

Shen halklar arasındaki karşılıklı güven ve dostluğu pekiştiren bir köprü olarak insanlığın modernleşme sürecini hızlandırmada medyanın vazgeçilmez ve yeri doldurulmaz bir rol oynadığını kaydetti.

Kaynak Çin Uluslararası Radyosu

Hibya Haber Ajansı

Çin-Orta Asya Medya Diyaloğu ve İletişimi başarıyla düzenlendi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!