G-CV0ZL47F6D
USD32,26
EURO34,77
GBP40,53
BIST10.267,09
GR. ALTIN2.411,47
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

CHP’li Özel: “Türkiye’yi Eskişehir gibi yöneteceğiz”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP’li Özel: “Türkiye’yi Eskişehir gibi yöneteceğiz” / Haberin Peşinde Urfa

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin Haller Gençlik Merkezi’nde düzenlediği “Bir Kahve Molası” etkinliğinde gençlerle buluştu.

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin Haller Gençlik Merkezi'nde düzenlediği “Bir Kahve Molası” etkinliğinde gençlerle buluştu.

Etkinliğe Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, CHP İl Başkanı Recep Taşel ve İlçe Başkanları, CHP Eskişehir Milletvekili Adayları Utku Çakırözer, Jale Nur Süllü, İbrahim Arslan, Abdülkadir Adar, İpek Çelik ve Aysu Bahar Gürlek katıldı.

Etkinliğin açılış konuşmasını Başkan Büyükerşen yaptı. Büyükerşen konuşmasında, “Hayatımın en güzel zamanlarını sizlerin arasında geçirdim. Sizden çok etkilendim ve sizlerle aynı düşünceleri paylaşıyorum. Siz şu kuşak bu kuşak diyorlar sizler benim nazarımda hep A sınıfısınız. Memleketin halini biliyorsunuz, ülkenin ne hale getirildiğini çok iyi biliyorsunuz. Cumhuriyetin 100. yılında sanayisinden tarıma bağımsız bir Türkiye Cumhuriyeti olarak yarattığımız eserler ve varlıklar bugün bakıldığında yoklar. Limanlar, fabrikalar, topraklar satıldı. Tarım çöktü ve bugün hem karnımızı doyurmak, hatta hayvanların yemini bile yurt dışından alır duruma gelindi. Üniversiteler ve eğitimin durumu ortada. Cumhuriyetin 100. yılına boynu bükük ve umutsuz giriliyor. 14 Mayıs’ta sandığa gideceksiniz. Sandığa gitmek aslında bir anlamda muhasebe yapmaktır. Cumhurbaşkanı adayımız tarafsız, adaletli, dürüst insan Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu, güzel bir yola çıktı ve güzel bir sonuçla 13. Cumhurbaşkanımız olacaktır.” ifadelerini kullandı.      

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel de konuşmasında Büyükerşen ve Eskişehir’den övgüyle bahsetti. Özel, “Eskişehir’de olmaktan dolayı çok mutluyum. Buraya gelmeden önce KYK yurtlarında kalan depremzedelerle görüştük. Eskişehir’de evimizde gibi hissediyoruz diyorlar. Bunun en önemli sebebi Anadolu Üniversitesi ve onun Rektörü Yılmaz Hoca’nın vizyonudur. Onun bu gelecek öngörüsü diğer rektörlerde olsaydı bugün çok başka olurdu. Odunpazarı ve Tepebaşı’nda da birbirinden çalışkan başkanlar var. Türkiye’nin dört bir yanını geziyoruz. Ankara, İstanbul’u, Mersin’i, Antalya’yı nasıl yönetiyorsak öyle yöneteceğiz.” diye konuştu.

Özel ayrıca Millet İttifakı olarak iktidara geldikleri takdirde TOKİ'ye “Cumhuriyet yurtları” yaptıracaklarını söyledi. Özel ayrıca siyaseti gençleştirerek kadınlara ve gençlere pozitif ayrımcılıklar tanıyacaklarını belirtti.

Hibya Haber Ajansı

CHP’li Özel: “Türkiye’yi Eskişehir gibi yöneteceğiz”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!