1. Haberler
  2. Gündem
  3. CHP’li Deniz: “İtfaiyecilik Meslek Kanunu çıkarılsın”

CHP’li Deniz: “İtfaiyecilik Meslek Kanunu çıkarılsın”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP’li Deniz: “İtfaiyecilik Meslek Kanunu çıkarılsın” / Haberin Peşinde Urfa

Cumhuriyet Halk Parti (CHP) Rize İl Başkanı Saltuk Deniz İtfaiye Teşkilatı’nın 308. kuruluş yıl dönümünde yaptıkları ziyarette konuştu.

RİZE-27.09.2022-HİBYA- Cumhuriyet Halk Parti (CHP) Rize İl Başkanı Saltuk Deniz İtfaiye Teşkilatı’nın 308. kuruluş yıl dönümünde yaptıkları ziyarette konuştu.

Yapılan ziyarette İtfaiye teşkilatının önemine ve İtfaiye personelinin özlük haklarının iyileştirilmesine dikkat çeken Deniz şunları söyledi:

“İtfaiyecilik Meslek Kanunu çıkarılsın, Rize’de İtfaiyecilik ve İlk Yardım Lisesi veya Meslek Yüksek Okulu açılsın, anında müdahale için Alo112 yerine Alo110 İtfaiye hattı yeniden açılsın veya Alo112’den kayıt oluşturup itfaiyeye aktarılmasında 3-5 dakikalık hayati önem taşıyan bir süreyi kaybetmek yerine Alo112’ye yapılan aramalar direkt olarak itfaiye teşkilatına yönlendirilsin. Çünkü İtfaiye teşkilatına ihtiyaç duyulan anlar için kısa süreler çok önemli ve hayati olabilir. İtfaiye çalışanlarımıza ve çalışma sistemlerine gereken önem ve ihtiyat verilmelidir.”

Hibya Haber Ajansı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
CHP’li Deniz: “İtfaiyecilik Meslek Kanunu çıkarılsın”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!