G-CV0ZL47F6D
USD32,26
EURO34,75
GBP40,48
BIST10.288,33
GR. ALTIN2.400,85
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

CEPDER Genel Başkanı Şen, ziyaretlerine devam ediyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CEPDER Genel Başkanı Şen, ziyaretlerine devam ediyor / Haberin Peşinde Urfa

AFYONKARAHİSAR-31.12.2022-HİBYA- Cep Telefoncular Derneği(CEPDER) Genel Başkanı Şenol Şen, sektörlerinin sorunlarını ve çözüm yollarını anlatmak için siyasetçilerle görüşmelerine devam ediyor.

Türkiye Büyük Millet Meclisi(TBMM) İnsan Hakları İnceleme Komisyonu Üyesi AK Parti Milletvekili İbrahim Yurdunuseven ve İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu’nu ziyaret eden Başkan Şen “Kaybettiğimiz hak ve menfaatlerimizin geri kazanılması yolunda siyasilerimizden ellerinden geleni yapacaklarının sözünü aldık.” dedi.

Başkan Şen, AK Parti Milletvekili Yurdunuseven’e gerçekleştirdiği ziyarette, gsm sektörünün, kendisine ait meslek odasının olmadığını, meslek odası kurmak için 81 ilde teşkilatlandıklarını söyledi.

TÜİK verilerine göre son 5 yılda en fazla işyeri açılan sektörlerin başında geldiklerini belirten Başkan Şen, “150 binden fazla esnafımızın da hak ve menfaatlerinin korunması açısından cep telefonculara ait meslek odalarının kurulmasının artık kaçınılmaz bir zorunluluk haline geldi. Hükümet olarak kendi odamızın kurulması için kanun koyuculardan acilen bize destek olmalarını istiyoruz.” diye konuştu.

Milletvekili Yurdunuseven ise hükümet olarak devamlı küçük esnafın yanında olduklarını, cep telefonu sektörünün de son yıllarda gelişerek büyüdüğünü ve  AK Parti milletvekili olarak gsm sektörünün sorunlarının çözümü konusunda sonuna kadar destekçi ve takipçi olacağını dile getirdi.

Başkan Şen, 3. Olağan İl Kongresi sonrası İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulunak, derneğin Türkiye genelinde yaşadığı sorunları anlattı.

Cep telefonu sektöründe faaliyet gösteren yaklaşık 150 bin esnafın olduğunu ve sektörün sorunlarından vatandaşların da etkilendiğini belirten Başkan Şen, şunları kaydetti:

“Özelikle zincir marketlerde cep telefonu satışına kısıtlama getirilmeli. Klonlanmış cep telefonları mutlaka garanti kapsamına alınmalı. Milyonlarca vatandaşımızın mağdur olmaması konusunda İMEİ sinyal süresi en az 5 yıl olmalı. Bir diğer husus e-ticarette mutlaka düzenlemeler yapılıp malum sitelerde cep telefonu satışı yasaklanmalı.  Kredi kartına taksit yapılarak vatandaşlarımızın mağduriyeti giderilmeli ve sektörün canlanması sağlanmalı. Cep telefonu vergilerde indirim yapılmalı. Sizlerden İYİ Parti olarak sorunlarımızı yetkili mercilerde dile getirmenizi ve bizlere destek olmanızı rica ediyoruz.”

İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu ziyaretinden dolayı Başkan Şen’e teşekkür ederek sektörün sorunlarını tüm platformlarda gündeme getireceklerini ifade etti.

CEPDER Yönetim Kurulu, 3 Ocak Salı günü Ankara’da sektörün sorunlarının çözümü konusunda siyasi parti yetkilileri ile istişarelerde bulunacak.

Hibya Haber Ajansı

CEPDER Genel Başkanı Şen, ziyaretlerine devam ediyor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!