G-CV0ZL47F6D
USD32,29
EURO35,03
GBP40,88
BIST10.559,88
GR. ALTIN2.477,20
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

Bursa’da Madrigal rüzgarı esti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bursa’da Madrigal rüzgarı esti / Haberin Peşinde Urfa

Bursa Büyükşehir Belediyesi adına Bursa Kültür Sanat ve Turizm Vakfı (BKSTV) tarafından Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın katkılarıyla, ATIŞ Şirketler Grubu ana sponsorluğunda bu yıl 61’incisi düzenlenen Uluslararası Bursa Festivali kapsamında Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu’nda Madrigal sahne aldı.

Nev Sağlık Grubu’nun etkinlik sponsoru olduğu konserde Madrigal’i izlemeye gelen Bursalılar, Açıkhava Tiyatrosu önünde uzun kuyruklar oluşturdu. 

Grubun Bursalı solisti Anıl Erdem Cevizci, 61 yıldır devam eden bu muhteşem festivalde kendi memleketinde sahne almaktan duyduğu mutluluğu dile getirerek, Bursalı hayranlarının karşısında tüylerinin diken diken olduğunu söyledi.

Cevizci, bu imkanı sağlayan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’a teşekkür etti. Solist Cevizci ile birlikte sahneye çıkan Ceyhun Kaan Karakaş, Kaan Alıcı, Sanlı Akgün ve Burak Emir Kamacı’dan oluşan Madrigal, “Neden Diye Sorma” şarkısıyla başladığı konserde izleyenlerin sevgi seliyle karşılandı.

2020 yılında yayınladığı “Seni Dert Etmeler” adlı şarkısıyla uzun süre müzik listelerinden düşmeyen Madrigal, “Geçme Artık Sokağımdan”, “Aynadaki Görüntün, “Ne zamandır Sendeyim” gibi parçalarını sırasıyla Bursalı hayranları için seslendirdi. Özellikle genç takipçilerinin dillerinden düşürmediği “Dip” ve “Senden Yoksun” gibi hit şarkılarını, Açıkhava Tiyatrosu’ndaki binlerce hayranıyla birlikte söyleyen Madrigal, sahne performansıyla da büyük alkış aldı.

Seyircinin yoğun alkışları ile konser sonunda yeniden sahneye dönen grup, Bursalı hayranlarına “Seni Dert Etmeler” şarkısıyla veda etti.

Gecede, festival ana sponsoru Atış Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Metin Atış, Madrigal grubuna teşekkür plaketi sundu.

Hibya Haber Ajansı

Bursa’da Madrigal rüzgarı esti

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!