G-CV0ZL47F6D
USD32,16
EURO35,07
GBP40,93
BIST10.158,63
GR. ALTIN2.472,38
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

Bursa’da Dünya Bisiklet Günü için pedal çevirdiler

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bursa’da Dünya Bisiklet Günü için pedal çevirdiler / Haberin Peşinde Urfa

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin ‘3 Haziran Dünya Bisiklet Günü’ dolayısıyla düzenlediği etkinliğe katılan yüzlerce Bursalı, daha sağlıklı bir yaşam ve çevre için pedal çevirdi.

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin ‘3 Haziran Dünya Bisiklet Günü’ dolayısıyla düzenlediği etkinliğe katılan yüzlerce Bursalı, daha sağlıklı bir yaşam ve çevre için pedal çevirdi.

Bursa’yı bisiklet dostu bir şehir haline getirmek amacıyla şehir genelindeki bisiklet yollarını 220 km’ye kadar çıkartan Büyükşehir Belediyesi, 3 Haziran Dünya Bisiklet Günü kapsamında farklı bir etkinlik hazırladı. ‘Bisikletini al gel’ mottosuyla 7’den 70’e her yaş grubundan bisiklet severin buluştuğu programda, yüzlerce vatandaş Nilüfer Vadisi boyunca pedal çevirdi. Etkinliğe katılanlara bisiklet kaskı hediye edilirken, Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş da programa yerli ve milli aracımız TOGG ile katıldı. Yaklaşık 4 kilometre boyunca sporcular ve vatandaşlarla birlikte pedal çeviren Başkan Aktaş, daha sonra etkinliğe katılanlarla sohbet etti.

Bisikletin sadece bir ulaşım aracı olmadığını, aynı zamanda bir yaşam tarzı olduğunu söyleyen Başkan Alinur Aktaş, Bursa’da her yaştan insanın bisiklet kullanmasını ve bisikletle ilgilenmesini arzuladığını dile getirdi. Bisiklet sporunu yaşlısından gencine, kadınından erkeğine kadar herkesin yapabileceğini belirten Başkan Aktaş, “Daha sağlıklı ve daha karbonsuz bir hayat için bisikleti sadece bir ulaşım aracı veya bir spor olarak görmemeliyiz. Bir yaşam biçimi olarak benimsemeliyiz. 3 Haziran Dünya Bisiklet Günü dolayısıyla hazırladığımız bu programda bu mesajı vermek istedik. Büyükşehir Belediyesi olarak bir taraftan da bisiklet yollarını arttırmaya çalışıyoruz. Bu yöndeki çalışmalarımızı hızlandıracağız” dedi.

Hibya Haber Ajansı

Bursa’da Dünya Bisiklet Günü için pedal çevirdiler

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!