1. Haberler
  2. Yaşam
  3. Bursa Büyükşehir Belediyespor, Süper Lig’e yükseldi

Bursa Büyükşehir Belediyespor, Süper Lig’e yükseldi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bursa Büyükşehir Belediyespor, Süper Lig’e yükseldi / Haberin Peşinde Urfa

Zonguldak’ta düzenlenen Kadınlar Hentbol 1. Ligi play-off’larında Bursa Büyükşehir Belediyespor, üçüncü maçında Sivas Belediyespor’u 33-26 mağlup ederek, Süper Lig’e çıkmayı garantiledi.

Zonguldak'ta düzenlenen Kadınlar Hentbol 1. Ligi play-off'larında Bursa Büyükşehir Belediyespor, üçüncü maçında Sivas Belediyespor'u 33-26 mağlup ederek, 3'te 3 yaptı ve bitime bir maç kala şampiyon olarak Süper Lig'e çıkmayı garantiledi.

Zonguldak GHSİM Site'nde oynanan kaşılşmanın 11. dakikasını 8-2 önde geçerken, 18. dakikada farkı 7 sayıya (12-5) çıkardı. Üstünlüğünü koruyan Bursa Büyükşehir Belediyespor, ilkyarıyı da 18-11 önde tamamladı. İkinci yarıda da üstün oyununu sürdüren Poyrazın Kızları, farkı açmaya devam etti.

Bursa Büyükşehir Belediyespor, karşılaşmadan 33-26 galip ayrıldı. Bu sonuçla play-off'ta 3'te 3 yapan Bursa Büyükşehir Belediyespor puanını 9'a çıkardı ve bitime bir maç kala şampiyon olarak Süper Lig'i garantiledi. Bursa Büyükşehir Belediyespor, play-off'taki son maçında 25 Mayıs 2023 Perşembe günü saat 18.00'de Sivas Belediyespor ile karşılaşacak.

Karşılaşmanın oyuncusu ise Bursa Büyükşehir Belediyespor'dan Ela Yıldız seçildi.

Hibya Haber Ajansı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bursa Büyükşehir Belediyespor, Süper Lig’e yükseldi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!