G-CV0ZL47F6D
USD32,24
EURO35,11
GBP41,43
BIST10.643,58
GR. ALTIN2.507,13
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

Bulaşık tableti ile koltuk nasıl silinir?

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Evde en çok kirlenen mobilyalar arasında koltuklar en başta yer alır. Koltuk temizliği zor gibi görünse de koltuklarınızın ne kadar kirli olduğu, kumaşı ve kullandığınız deterjan ve beze göre temizlik aşaması değişir. İşte koltuk temizliği için son günlerde sıkça kullanılan bulaşık tabletinin kullanımı hakkında bilmeniz gerekenler…

Koltuk takımları evdeki herkesin kullandığı ortak alanlardır. Özellikle çocuklar koltukta oyun oynar, boyama yapar, ders yapar, atıştırmalık yer, meyve suyu içer ve aynı zamanda gelen misafirlerinizde en çok koltuklarda vakit geçirirler. Bu nedenle koltuklar zamanla tozlanır, kirlenir, yiyecek kalıntıları, boyalar ve yağ lekelerine maruz kalarak kirlenmeye, lekelenmeye ve kötü kokmaya başlarlar. Eğer mutfağınız Amerikan mutfak ise bu durum daha da zorlaşır. Evinizde yaptığınız yemeklerin kokusu koltuklarınıza, perdelerinize siner ve daha sık temizliğe ihtiyaç duyarlar.

Koltuk temizliğinde koltuklarınızın kumaşı çok önemlidir. Leke tutmayan, silinebilir koltukların temizliği daha kolaydır. Bulaşık tableti koltuk temizliğinde size kolaylık ve etkili temizlik sağlayacaktır. Peki bulaşık tableti ile adım adım koltuk temizliği nasıl yapılır? İşte bir adet bulaşık tableti ile pırıl pırıl koltuklar…

KOLTUKLARINIZIN TOZUNU ALARAK İŞE BAŞLAYIN

BULAŞIK TABLETİ İLE TEMİZ KOLTUKLARIN TADINI ÇIKARIN

İlk olarak kovanızın içine sıcak su doldurun ve bir adet bulaşık tabletini içine atın ardından erimesini bekleyin. Dilerseniz içine çok az miktarda sirke de ekleyebilirsiniz. Suyu fazla emmeyen bezlerle koltuklarınızın her yerini silin. Ardından eğer isterseniz tekrar bir kovaya su hazırlayın ve içine bir miktar çamaşır yumuşatıcı ekleyerek koltuklarınızın mis gibi kokmasını sağlayabilirsiniz. Bulaşık tableti yöntemi ile koltuklarınızın kumaşı zarar görmeyerek etkili ve gözle görülür bir temizlik sağlar.


Bulaşık tableti ile koltuk nasıl silinir?

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!