G-CV0ZL47F6D
USD32,25
EURO35,15
GBP40,89
BIST10.319,96
GR. ALTIN2.468,77
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

Bornova’da Cumhuriyet Koşusu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bornova’da Cumhuriyet Koşusu / Haberin Peşinde Urfa

Bornova Belediyesi’nin düzenlediği 29 Ekim Cumhuriyet Koşusu büyük coşkuya sahne oldu. Koşuya katılan her yaştan Bornovalı tişörtleriyle Mustafa Kemal Caddesi’ni kırmızı beyaza boyadı.

Bornova Belediyesi’nin düzenlediği 29 Ekim Cumhuriyet Koşusu büyük coşkuya sahne oldu. Koşuya katılan her yaştan Bornovalı tişörtleriyle Mustafa Kemal Caddesi’ni kırmızı beyaza boyadı.

Koşunun startını Bornova Belediye Başkan Vekili Hüseyin Ünal, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in eşi Neptün Soyer ve İzmir Kent Konseyi Başkanı Nilay Kökkılınç verdi. Bornova Cumhuriyet Meydanı’ndan başlayan koşuya katılanlar, Bayraklı sınırına ulaştıktan sonra geri dönüp 4 kilometrelik parkuru tamamladı. Etkinliği izleyen Bornovalılar da koşuya katılanlara tempo tuttu.  29 Ekim ruhunun yaşatıldığı koşuya katılan her yaştan 300 Bornovalı bitiş çizgisinde hatıra madalyalarını alırken, Cumhuriyet Meydanı’nda anadolu rock şarkılarını seslendiren “210” sahne aldı.

Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, Bornova’da Cumhuriyet coşkusunu vatandaşların yoğun katılımıyla kutlamanın onurunu yaşadıklarını belirterek, “Düzenlediğimiz koşuya katılarak birlik ve beraberliğimizi gösteren herkese çok teşekkür ediyorum” dedi. 28 Ekim akşamı düzenlenecek kortej yürüyüşü ve Derya Uluğ konserine de tüm Bornovalıları davet eden Başkan İduğ, “Cumhuriyetimizi kuran Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına minnet borcumuzu ve vatanımıza bağlılığımızı daha büyük etkinliklerle kutlamaya devam edeceğiz” dedi.

Hibya Haber Ajansı

Bornova’da Cumhuriyet Koşusu

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!