G-CV0ZL47F6D
USD32,26
EURO34,79
GBP40,57
BIST10.267,09
GR. ALTIN2.412,36
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

Bitcoin’deki artış sürüyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin’deki artış sürüyor / Haberin Peşinde Urfa

Kripto para piyasasındaki hareketlilik sürüyor. Bitcoin, son bir haftadır yakaladığı ralliyle Mayıs ayından bu yana yaşadığı kaybı silerken son yükselişte ünlü spekülatör George Soros’un bir şirketinin Bitcoin bulundurduğu yönündeki haberler etkili oldu. …

Kripto para piyasasındaki hareketlilik sürüyor. Bitcoin, son bir haftadır yakaladığı ralliyle Mayıs ayından bu yana yaşadığı kaybı silerken son yükselişte ünlü spekülatör George Soros’un bir şirketinin Bitcoin bulundurduğu yönündeki haberler etkili oldu.

Dünyanın en değerli kripto para birimi olan Bitcoin’in fiyatı, milyarder George Soros tarafından kurulan yatırım firmasının Bitcoin sahibi olduğu haberlerinin ardından dün akşam saatlerinde yaklaşık yüzde 10 artışla 55 bin 500  dolar civarına yükseldi.

ETHEREUM DA YÜKSELİŞTE

Bitcoin’in yanında genel kripto piyasasındaki bekleyiş de sürüyor. Bitcoin’e paralel olarak  Ethereum da son 24 saatte yüzde 1,5 değer kazandı. Ether, an itibariyle 3 bin 500 seviyesinin üzerinde seyrediyor.

Bitcoin önceki gün son  bir aydır ilk kez 50 bin doların üzerini görmüştü. Mevcut seviye ise Mayıs ayından bu yana ilk kez yakalanıyor. Bitcoin’in tarihi rekor seviyesi olan 58 binlere ulaşıp ulaşamayacağı ise yakından izleniyor.

SOROS KABUL ETTİ

Soros Fon Yönetimi CEO’su ve baş yatırım sorumlusu Dawn Fitzpatrick, Bloomberg’e verdiği röportajında Soros Fon Yönetimi’nin çok fazla olmasa da bir miktar coine sahip olduğunu söyledi.

Bitcoin bu fiyatla geçtiğimiz ayki kaybını tamamen silmiş oldu. Geçtiğimiz ay, El Salvador’un kripto paraları yasal ödeme aracı olarak kabul etmesinin etkisiyle önce bir miktar yükselmiş ardından hem ülkedeki bazı teknik aksaklıklar hem de Çin’in kripto piyasasına yönelik sert tedbirleri nedeniyle 40 bin seviyelerine inmişti.

FACEBOOK’U YAKALADI

Bu değerle Bitcoin’in piyasa değeri yeniden 1 trilyon doları, tüm kripto varlıkların değeri de 2,3 trilyon doları geçmiş oldu.

Şuanda piyasadaki Bitcoin varlıklarının toplam değeri Facebook’a, kripto varlıkların toplam değeri ise Apple’a eşit.

ABD,Antalya,Apple,bitcoin,Çin,Dolar,Ekonomi,El Salvador,Ethereum,Facebook,haberler,Kripto para,para

Bitcoin’deki artış sürüyor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!