G-CV0ZL47F6D
USD32,30
EURO35,00
GBP40,78
BIST10.168,85
GR. ALTIN2.455,27
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

Bitci Borsa, Spectrone iş birliğini duyurdu: Kullanıcılar, oyunlardaki özel içeriklere ulaşabilecek

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitci Borsa, Spectrone iş birliğini duyurdu: Kullanıcılar, oyunlardaki özel içeriklere ulaşabilecek / Haberin Peşinde Urfa

Yerli kripto para borsası Bitci, dünyanın en büyük oyun platformlarına özel içerikler sunan Spectrone.io ile iş birliği yaptığını açıkladı. Anlaşmayla birlikte Bitci ekosisteminde yer alan Bitcicoin (BITCI) ve Fan Token sahipleri, oyun i

Türkiye’nin önde gelen kripto para borsalarından Bitci, son dönemde yaptığı kurumsal iş birliklerine bir yenisini daha ekledi. 2023’ün ilk çeyreğinde farklı sektörlerdeki şirketlerle iş birliğine giden borsanın resmi internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, oyun ekosisteminde faaliyet yürüten Spectrone.io ile başlatılan iş birliği duyuruldu. 

Spectrone.io, verdiği hizmetler dahilinde dünyanın en büyük oyun platformlarına 3. parti sadakat programları, jetonlar, özellikler ve karakterler gibi özel içerikler sunuyor. Bitci kullanıcıları, yapılan anlaşmayla birlikte dünya genelinde popüler olan birçok oyundaki ayrıcalıklara ve özelliklere sahip olabiliyor. Bu fırsatlardan faydalanmak isteyenlerin Bitci Borsa’daki Bitcicoin ve Fan Token sahibi olması gerekiyor.

“Oyun içi özel içeriklere sahip olunabilecek”

 Resmi Twitter hesabından yaptığı açıklamada konuya ilişkin detayları paylaşan Bitci Borsa CEO’su Ahmet Onur Yeygün, “Önde gelen oyun sadakat, geliştirme ve dağıtım şirketi Spectrone.io ile yaptığımız iş birliği sonucunda dünyada en çok oynanan mobil, konsol, PC ve platform oyunlarında, Bitci ekosistemine ait Bitcicoin ve Fan Tokenlar ile oyun içi özel içeriklere sahip olunabilecek.” ifadelerini kullandı.

Ahmet Onur Yeygün, Bitci kullanıcılarının ayrıca; oyun içi özel item alımı, özel turnuvalara katılım, topluluk oluşumu ve özel yayınlara ulaşım gibi diğer ayrıcalıklardan da faydalanabileceğini vurguladı.

Hibya Haber Ajansı

Bitci Borsa, Spectrone iş birliğini duyurdu: Kullanıcılar, oyunlardaki özel içeriklere ulaşabilecek

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!