G-CV0ZL47F6D
USD32,34
EURO34,81
GBP40,65
BIST10.276,88
GR. ALTIN2.393,27
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

Bilgehanelerden öğrencilere ücretsiz etüt salonu hizmeti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilgehanelerden öğrencilere ücretsiz etüt salonu hizmeti / Haberin Peşinde Urfa

Konya Büyükşehir Belediyesi bünyesinde öğrencilerin akademik ve sosyal gelişimlerine katkıda bulunmak amacıyla hizmet veren Bilgehaneler, şehrin eğitim ve öğretim başlıklarına katkı sağlamaya devam ediyor. Aydınlıkevler Mahallesi’nde bulunan Sultan Alparslan Bilgehanesi lise ve üniversite öğrencilerine etüt salonuyla ücretsiz hizmet verilecek.

Konya Büyükşehir Belediyesi’nin eğitim markalarından olan Bilgehaneler, öğrencilerin yanında olmaya devam ediyor. Sayıları şehir merkezi ve ilçelerde 24’e ulaşan Bilgehaneler, öğrencilerin akademik ve sosyal gelişimine katkıda bulunmak için örnek bir hizmet daha başlattı. Aydınlıkevler Mahallesi’nde Mayıs ayı itibariyle hizmet vermeye başlayan Sultan Alparslan Bilgehanesi, güz döneminde lise ve üniversite öğrencilerine ücretsiz etüt salonu hizmetiyle destek verecek. Etüt salonu, tek oturumda 80 öğrencilik kapasitesiyle lise ve üniversite öğrencilerine uygun ve sessiz bir ortamda tüm gün boyunca ders çalışma imkanı sağlayacak. Sultan Alparslan Bilgehanesi’nde güz döneminde ücretsiz etüt salonundan faydalanmak isteyen öğrenciler, başvurularını belediyenin internet adresinden gerçekleştirebilecek.

Öte yandan Bilgehaneler, güz dönemi kayıtlarında kendi rekorunu kırdı. Kayıtlar sistemin açılmasıyla birlikte daha ilk dakikalarda ailelerin yoğun ilgisiyle karşılaşırken; ilk iki günde 10 bin 400 öğrencinin Bilgehaneli olması için başvuru yapıldı.

Anne babalar, güz döneminde çocuklarının okul programlarının aksamayacağı şekilde hafta içi ve hafta sonu seçeneğinden dilediklerine kayıt yaptırabiliyor. Öğrenciler ya hafta içi okul öncesi veya sonrasında ya da hafta sonu Bilgehane hizmetlerinden yararlanabilecek.

Hibya Haber Ajansı

Bilgehanelerden öğrencilere ücretsiz etüt salonu hizmeti

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!