G-CV0ZL47F6D
USD32,34
EURO34,81
GBP40,65
BIST10.276,88
GR. ALTIN2.393,27
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

BESTSELLER deprem bölgesine desteğini sürdürüyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

BESTSELLER deprem bölgesine desteğini sürdürüyor / Haberin Peşinde Urfa

Jack & Jones, Only, Vero Moda gibi birçok ünlü giyim markasını bünyesinde bulunduran BESTSELLER şirketi, 11 ili etkileyen doğal afetin ardından bölgenin ihtiyaçlarının karşılanması için ilk günden itibaren çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

BESTSELLER büyük deprem felaketinin ardından Adıyaman ve Kahramanmaraş’a 200 aileye barınma imkanı sağlayan konteyner kentler kurarak destek olmaya devam ediyor. BESTSELLER Ülke Yöneticileri, markanın deprem bölgesine kurduğu konteyner kenti ziyaret ederek desteklerini sürdürdü. 

Jack & Jones, Only, Vero Moda gibi birçok ünlü giyim markasını bünyesinde bulunduran, 30 yıldır Türkiye giyim endüstrisinin ihracatının gelişmesine de katkıları olan BESTSELLER şirketi, 11 ili etkileyen doğal afetin ardından bölgenin ihtiyaçlarının karşılanması için ilk günden itibaren çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor. BESTSELLER aradan geçen 4 ay boyunca Adıyaman’da ve Kahramanmaraş’taki içlerinde banyo ve mutfakların yanı sıra oyun parklarının da bulunduğu toplamda yaklaşık 40 bin metrekarelik alanda bulunan 200 adet konteyner evden oluşan kentlerin kurulumunu sağladı. 

Yerel gönüllüler ve ilgili kurumlarla bölgenin çeşitli ihtiyaçlarına yardım eli uzatan BESTSELLER, acil ihtiyaçlar arasında yer alan polar, çocuk montları, bere ve çorap gibi kıyafet yardımının yanı sıra temel ihtiyaç malzemelerinden oluşan yardım paketlerini bölgeye göndererek başladığı yardımlarını konteyner kentler oluşturarak devam ettirdi. Geçtiğimiz hafta Kahramanmaraş’ta yer alan konteyner kente ziyaret gerçekleştiren BESTSELLER üst düzey yöneticileri Ömer Kansu, Güzide Anıl, Kerem Emre ve Murat Apaydın, depremin ilk gününden beri hükümet STK ve gönüllülerle iş birliği içinde olduklarını ihtiyaçlar ve eksikler giderilene kadar da yardımlarına devam edeceklerinin altını çizdi. BESTSELLER, 1999 yılında Düzce merkezli depremde de konteyner evlerden oluşan bir yaşam kenti kurmuştu.

 

Hibya Haber Ajansı

BESTSELLER deprem bölgesine desteğini sürdürüyor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!