G-CV0ZL47F6D
USD32,38
EURO35,06
GBP41,07
BIST9.103,66
GR. ALTIN2.326,52
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
  • İmsak 00:00
  • Güneş 00:00
  • Öğle 00:00
  • İkindi 00:00
  • Akşam 00:00
  • Yatsı 00:00
  • İFTARA KALAN SÜRE 00:00:00
İMSAKİYE 2024 - Şanlıurfa

Bebeklerin saçları nasıl hızlı uzar? Bebeklerde saç uzatma yöntemleri

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bebeklerin saçları nasıl hızlı uzar? Bebeklerde saç uzatma yöntemleri / Haberin Peşinde Urfa

Bebeğinizin saçlarının hızlı ve sağlıklı bir şekilde uzayarak daha gür çıkmasını istiyorsanız, evde bazı doğal yöntemleri denemek işinize yarayabilir. Minik minik çıkan saçların boyunu uzatmak için işinize yarayacak en etkili saç bakım kürleri ile saç uzatabilirsiniz. En hızlı saç uzatma ve gürleştirme yöntemleri neler? Uzun ve gür saçlı bir bebek için uygulamanız gereken bakım tarifleri…

Bebeğinizin saçlarının hızlı ve sağlıklı bir şekilde uzayarak daha gür çıkmasını istiyorsanız, evde bazı doğal yöntemleri denemek işinize yarayabilir. Minik minik çıkan saçların boyunu uzatmak için işinize yarayacak en etkili saç bakım kürleri ile saç uzatabilirsiniz. En hızlı saç uzatma ve gürleştirme yöntemleri neler? Uzun ve gür saçlı bir bebek için uygulamanız gereken bakım tarifleri…

Hamileliğiniz dönemi boyunca hep rapunzel gibi sırma ve uzun saçlı bir kız çocuğu ya da hafif uzun saç modelli bir erkek çocuğu hayal ettiyseniz, beklentinizi karşılayacak güzel bir haberimiz var sizlere! Bebeğiniz doğduğu zaman saçları kel ise ya da yok denecek kadar az saçlara sahipse ilerleyen zamanlarda gür saç çıkmasını istiyorsanız bunun için bazı yöntemleri deneyebilirsiniz. Yetişkinlik döneminde kuaförlerde uygulandığı gibi bebeklikte herhangi bir müdahale yapılamayacağı için doğal bakım önerilerini uygulamakta fayda var. Eğer sizde bebeğinizin saçlarının hızlı bir şekilde uzamasını istiyorsanız Aloe Vera, badem yağı ve bazı doğal saç kremleri ile bebeğinizin saçlarının daha sık ve çabuk çıkmasını sağlayabilirsiniz. Peki bebeğinizin saçlarını gürleştirmek için neler yapabilirsiniz? Bebeklerde doğal ve sağlıklı saç bakımı nasıl yapılır? Evde sağlıklı saç kremi tarifi için haberimizin detaylarına bakabilirsiniz…

PROF

BEBEKLERİN SAÇLARI NASIL UZAR? BADEM YAĞI İLE SAÇ ÇIKARMA YÖNTEMİ

İçerisindeki A, B1, B2, B6 ve E vitamini ile oldukça faydalı olduğu bilinen badem yağı, uzmanlar tarafından gerek bebekler için gerekse yetişkinler için saç bakımından önerilen bir yağ türüdür. Bebeğinizin saç derisine badem yağı ile nazikçe masaj yaparak köklerin gürleşmesini sağlayabilirsiniz. Bu esnada avucunuza  bir miktar badem yağı dökmek yeterli olacaktır.

ALOE VERA BİTKİSİ İLE SAÇ GÜRLEŞTİRME TEKNİĞİ

Dışarıdan satın aldığınız bir Aloe vera bitkisinin yapraklarını uzunlamasına kesin. Yaprağın içindeki jeli kaşık yardımıyla çıkarın ve bir miktar su ile karıştırın. Biraz katılaştıktan sonra banyo bitiminde bu suyla bebeğinizin saçını yıkayın. İşte bitti bile!

BEBEKLER İÇİN EVDE DOĞAL SAÇ KREMİ YAPIMI

Saç gürleştirme konusunda birebir etki yapmasa da saç bakımını gerçekleştirebileceğiniz krem tarifi ile sağlıklı bir görünüm kazandırabilirsiniz. Bunun için yarım fincan kadar saf balı, eşit miktardaki saf sızma zeytinyağı ile karıştırıp iyice çalkalayın. Daha sonra saç derisine yavaşça masaj yapın. Özellikle de kuru ve kıvırcık saçlı bebekler için bu tarif çok iyi gelecektir.

BEBEĞİN SAÇLARINI KAZITMAK GÜRLEŞMEYE NEDEN OLUR MU?

Bebeklerin fiziksel özellikleriyle ilgili halk arasında çok duyduğumuz ‘saç kazıtınca daha gür çıkar’ ibaresi ne yazık ki doğru değildir. Bilimsel olarak kanıtlanamayan bu durumun bu şekilde anlaşılmasının sebebi bebeğin rahimdeki duruş şekli ile bağlantılı olup saç fotiküllerin hemen uyarılmamasındandır.

Özellikle de ilk çıkan saçlar normal zamandakilere göre daha koyu renkli çıkınca anne ve babalar, saçlarını kazıttığı zaman daha çok ve gür çıktığını zannedebilir.

KADIN,saç uzatan kür,saç uzatma,bebeklerde saç uzatma ve gürleştirme,Bebeklerin saçları nasıl hızlı uzar,bebeklerin saçları kazıtılınca gür mü çıkar

Bebeklerin saçları nasıl hızlı uzar? Bebeklerde saç uzatma yöntemleri

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!