G-CV0ZL47F6D
USD32,28
EURO35,06
GBP40,90
BIST10.491,29
GR. ALTIN2.473,29
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

Başkan Yüce: “Hendek’te 100 yıllık projeler üretiyoruz”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Başkan Yüce: “Hendek’te 100 yıllık projeler üretiyoruz” / Haberin Peşinde Urfa

Sakarya Büyükşehir Belediyesi ve Hendek Belediyesi ortaklığında başlatılan ‘Yağmursuyu İnşaatı 2’nci Etabı’ projesinin startı verildi.

SAKARYA – 23.12.2022 – HİBYA – Sakarya Büyükşehir Belediyesi ve Hendek Belediyesi ortaklığında başlatılan ‘Yağmursuyu İnşaatı 2’nci Etabı’ projesinin startı verildi.

Programa Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, AK Parti Hendek İlçe Başkanı Hasan Serdar Baykal, Sakarya Arıcılar Birliği Başkanı Mustafa Ör, Hendek Muhtarlar Derneği Başkanı Kadir Yağlı, Büyükşehir ve SASKİ bürokratları, muhtarlar, basın mensupları ve bölge sakinleri katıldı. 

Programda konuşan Sakarya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Yüce, Hendek’te hayata geçirdikleri projelerden bahsederek yatırımların devam edeceği mesajını verdi. Yüce, “3 buçuk yıldır durmadan, yorulmadan çalışıyoruz. Kısa vadeli değil yaşamı kolaylaştıracak 100 yıllık projeler üretiyoruz” dedi.

Hendek’e uzun yıllar hizmet edecek olan SCADA sistemi, kayıp kaçak projesi, isale hattı, istinat duvarı, içme suyu altyapısı, alternatif içme suyu (sondaj) ve kanalizasyon çalışmalarını tek tek anlatan “Hendek’i geleceğin güçlü Türkiye’sine ulaştıracak yatırımlara devam edeceğiz” vurgusu yapan Yüce, “3 buçuk yıldır durmadan, yorulmadan çalışıyoruz. Kısa vadeli değil yaşamı kolaylaştıracak 100 yıllık projeler üretiyoruz. Yaşam standartlarını yükseltmek, gelir düzeylerini artırmak adına da önemli çalışmalar yapıyoruz. Türkiye Yüzyılı’na yakışacak projeler üzerinde gündüz demeden, gece demeden gayret gösteriyoruz” ifadelerini kullandı.

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu ise, “Yağmursuyu hattının ikinci etap projesi hayırlı olsun. Hendek’te birçok yerde üstyapı ve altyapı çalışmalarını tamamladık. Bizlerin derdi memlekete hizmet etmektir. Her türlü iş birliğine varız. Bu çalışmada emeği geçen başkanımıza ve ekibine çok teşekkür ediyorum” dedi.

Hibya Haber Ajansı

Başkan Yüce: “Hendek’te 100 yıllık projeler üretiyoruz”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!