G-CV0ZL47F6D
USD32,20
EURO34,99
GBP40,94
BIST10.704,02
GR. ALTIN2.509,20
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

Başkan Yazıcı gençlerle birlikte izlediği Matrix filmini yorumladı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Başkan Yazıcı gençlerle birlikte izlediği Matrix filmini yorumladı / Haberin Peşinde Urfa

Dünyanın en çok izlenen bilim kurgu filmlerinden olan Matrix serisinin son filmi vizyona girdi. Tuzla Belediyesi Gençlik Merkezi öğrencileri Matrix serisinin son filmini Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ile birlikte izlemek istedi.

Dünyanın en çok izlenen bilim kurgu filmlerinin başında gelen Matrix serisinin 18 yıldır merakla beklenen 4’üncü filmi seyirci ile buluştu. Matrix hayranları, filmin vizyona girdiği günden itibaren sinema salonlarına akın etti.  Tuzla Belediyesi Gençlik Merkezi öğrencileri de Matrix filmini, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ile birlikte izlemek istediler. Başkan Yazıcı, öğrencilerin teklifi kabul ederek, filmi öğrenciler ile birlikte izledi. Başkan Yazıcı film başlamadan önce, öğrenciler ile birlikte film üzerine sohbet etti. Tuzla Marina’da düzenlenen etkinliğe Teknoloji Editörü Hakkı Alkan da katıldı. Başkan Yazıcı, kişisel Youtube sayfasında Matrix serisinin en iyi bilim kurgu filmlerinden bir tanesi olduğunu belirtmişti. Başkan Yazıcı, filmle ilgili görüşlerini kişisel Youtube sayfasında açıkladı.

“GENÇLER İLE BİRLİKTE FİLMİN DÖRDÜNCÜSÜNÜ BİRLİKTE İZLEYECEĞİZ”

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “Bugün gençler ile birlikte Matrix serisinin yıllarca beklemiş olduğumuz dördüncüsünü birlikte izleyeceğiz. Matrix aslında, gerçekliği arayan bilimin, geçmişte olan felsefenin gerçekliği aramasının ve gerçeklik nedir sorusuna veremediğimiz cevabın sorgulanabilir yönlerini anlatan bir şeydir. Beynimizin içerisinde oluşmuş duyulardan gelen sinyallerin mi gerçek olduğunu yoksa simülasyon bir evrende mi yaşıyoruz sorusunu Matrix sorguluyor” dedi.

MATRİX’İN YENİ BİR VERSİYONUNU GÖRÜYORUZ

Film sonrasında açıklamalarda bulunan Başkan Yazıcı,” Bir defa üçleme ile birlikte Neo ve Trinity’nin ölümü ile biten bir durumda makinelerin bunları tekrar yaşatıyor olması, yine makineler şehrinde enerji krizi ile birlikte iki gücün ortaya çıkması ve iki gücün birbiri ile savaşıyor olması ile birlikte makinelerin insanlar ile iletişim kuruyor olmasını gördük. Makineler insanlara dokunmuyor. Ama bir şey daha görüyoruz. Matrix’in yeni bir versiyonunu görüyoruz” dedi.

FİLMİ BAŞKAN YAZICI İÇİN YAPMIŞLAR

Teknoloji Editörü Hakkı Alkan,” Filmi Warner Bros Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı için yapmış. Gerçekten bu filmi en çok birlikte izlemek istediğim kişi ile izledim. Çünkü bu film yaklaşık iki buçuk saat sürüyor. İki buçuk saat izliyorsunuz. İki buçuk ay bunun sohbetini yapabilirsiniz. Kiminle yapabilirsiniz, bu filmler izlemiş, hayatını teknolojiye adamış birisiyle izlemek çok kıymetli. Ben şu anda o keyfi yaşadım” dedi. 

tuzla, şadi yazıcı, Tuzla Belediye Başkanı, matrix, YAŞAM Haberleri

Başkan Yazıcı gençlerle birlikte izlediği Matrix filmini yorumladı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!