1. Haberler
  2. Yaşam
  3. Başkan Seçer: “Siyasi ayrımcılığa, bölücülüğe, düşmanlığa hepten karşıyım”

Başkan Seçer: “Siyasi ayrımcılığa, bölücülüğe, düşmanlığa hepten karşıyım”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Başkan Seçer: “Siyasi ayrımcılığa, bölücülüğe, düşmanlığa hepten karşıyım” / Haberin Peşinde Urfa

MERSİN – 26.10.2022 – HİBYA – Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Muhtarlar Günü dolayısıyla başlattığı buluşma programını Tarsus ve Çamlıyayla muhtarlarıyla bir araya gelerek tamamladı.

Başkan Seçer, “Mahkeme kadıya mülk değil. 7 ay sonra seçim var. Biz iktidar olalım, eğer bu Mersin’i uçurmazsam, ben bu koltuğu bırakırım. Bakın bunun tarihini not alın” dedi.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, batı ve merkez ilçelerin muhtarlarıyla yaptığı Muhtarlar Toplantısı’nı son olarak Tarsus ve Çamlıyayla’da görev yapan muhtarlarla gerçekleştirdi.
Sözlerine Torosların eteklerinden ova köylere kadar birçok insan tanıdığını, ama asla ayrımcı bir düşünceye sahip olmadığını belirterek başlayan Başkan Seçer, “Biz ailemizden ‘Bu falanca partili yüz vermeyin, filanca görüşten, filanca mezhepten, filanca köyden’ diye hiç duymadık. Esnaf adamın, rızkında, işinde-gücünde olan adamın siyaseti olur mu? Olmaz. Bizim de hiç olmadı. Bu hayat anlayışımı, siyasete girdikten sonra da devam ettirdim” ifadesine yer verdi.

Hibya Haber Ajansı 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Başkan Seçer: “Siyasi ayrımcılığa, bölücülüğe, düşmanlığa hepten karşıyım”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!