G-CV0ZL47F6D
USD32,20
EURO35,01
GBP41,03
BIST10.643,58
GR. ALTIN2.498,74
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

Başkan Özdemir: “Esenyurt’ta hala AK Parti’nin hizmetleri konuşuluyor”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Başkan Özdemir: “Esenyurt’ta hala AK Parti’nin hizmetleri konuşuluyor” / Haberin Peşinde Urfa

Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir, Esenyurt ilçesine yaptığı ziyarette vatandaşlarla sohbet etti.

Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir, Esenyurt ilçesine yaptığı ziyarette vatandaşlarla sohbet etti.

Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir, AK Parti İstanbul İl Başkanlığının “Yüz Yüze 100 Gün’’ projesi çerçevesinde bir gününü Esenyurt’ta geçirdi. İlçe sakinleriyle sohbet eden Özdemir, CHP yönetiminde olan Esenyurt’ta hala AK Parti’den kalan hizmetlerin anlatıldığını söyledi. Özdemir, “Birileri gibi yapamayacaklarımızı anlatmıyoruz. Aksine yaptıklarımızı muhataplarından dinliyoruz.” ifadesini kullandı.

AK Parti İstanbul İl Başkanlığının başlatmış olduğu “Yüz Yüze 100 Gün’’ programları kapsamında İstanbul’daki AK Partili belediye başkanları sabah Esenyurt’ta bir araya geldi. Belediye başkanları ilk olarak AK Parti Esenyurt İlçe Başkanlığı’nda teşkilat mensuplarıyla bir araya geldi. Gündeme ve ilçenin sorunlarına yönelik değerlendirmelerde bulunan partililer daha sonra sahaya indi.

Belediye başkanları kendileri için belirlenen mahalleleri dolaşmaya başladı. Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir de Şehitler Mahallesi ve Battal Gazi Mahallesi’nde saha çalışmasını yaptı. Muhtarlıkla ziyaretlere başlayan Özdemir, esnafla bir araya geldi. İşyerlerine uğrayan Özdemir, onlara hayırlı işler dileyip istek ve önerilerini dinledi.

“Algı siyaseti yapanlara karşı hizmet siyasetini anlatıyoruz”

AK Parti kadrolarını sahada gören vatandaşların memnuniyeti ise gözlerinden okunduğunu belirten Özdemir, “Geleceğin Türkiye’sini kurabilmek için tüm gücümüzle sahadayız. Bugün Esenyurt’u ziyaret ettik. Muhalefet partileri, yaptığımız çalışmaların üzerini kapatıp çok zor durumda olduğumuzu göstermek için farklı kampanyalar yürütüyorlar. Ülkemizi karanlığa götürmek için algı siyaseti yapanlara karşı hizmet siyasetimizi anlatıyoruz.” şeklinde konuştu.

Hizmet yaparak eser üretmeye ve her alanda yeni zaferler yazmaya devam edeceklerine değinen Özdemir, “Bunu başarmak için de bütün gücü değerli halkımızdan alıyoruz. Aramıza kimse giremeyecek. Bunu Esenyurt’ta da gördük. Şu anda CHP yönetimindeki Esenyurt’ta vatandaşların hala AK Parti döneminde yapılan çalışmalardan övgüyle bahsetmeleri bizleri sevindirdi. Birileri gibi yapamayacaklarımızı anlatmıyoruz. Aksine yaptıklarımızı muhataplarından dinliyoruz” diye ekledi.

Hibya Haber Ajansı

Başkan Özdemir: “Esenyurt’ta hala AK Parti’nin hizmetleri konuşuluyor”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!