G-CV0ZL47F6D
USD32,20
EURO35,01
GBP41,03
BIST10.643,58
GR. ALTIN2.498,74
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

Başkan Canpolat: “Hastaneye dönüşüm başladı”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Başkan Canpolat: “Hastaneye dönüşüm başladı” / Haberin Peşinde Urfa

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Vali Salih Ayhan ve İl Sağlık Müdürü Mehmet Gülüm ile birlikte kısa süre içerisinde hastane olarak hizmet vermeye başlayacak olan binada incelemelerde bulundu. 

ŞANLIURFA – 29.09.2022 – HİBYA – Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Vali Salih Ayhan ve İl Sağlık Müdürü Mehmet Gülüm ile birlikte kısa süre içerisinde hastane olarak hizmet vermeye başlayacak olan binada incelemelerde bulundu. 

Haliliye Belediyesine ait 9 katlı bina, Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın direktifleriyle Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi ile Çocuk Acil Poliklinik olarak hizmet vermesi için Sağlık Bakanlığı’na devredildi. Devteyşti mahallesindeki 15 bin metrekarelik kapalı alana sahip binanın, hastaneye dönüştürülmesine ilişkin projelendirme çalışmaları tamamlandı. Çalışmaların hızla devam ettiği ve iç tefrişatı Haliliye Belediyesi tarafından yapılan hastane binasını, Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat beraberinde Vali Salih Ayhan ve İl Sağlık Müdürü Mehmet Gülüm ile birlikte inceledi. 

Bakanlığa devredilen bina ile hem mahallenin hem de bölgenin sağlık noktasında yaşadığı sorunların çözüme kavuşacağını belirten Başkan Mehmet Canpolat, şu ifadeleri kullandı:

“Şanlıurfa Valimiz Sayın Salih Ayhan, İl Sağlık Müdürümüz ile birlikte Devteyşti mahallemizdeki daha önce bu mahallenin ihtiyacı olan, birinci önceliği olan ve bizim yapmış olduğumuz binayı Sağlık Bakanlığına devretmiştik. Bu hastanenin şu anda iç teşrifatı başladı, müteahhit arkadaşımız çalışmaya başladı. İnşallah 100 gün sonrasında teslim etmiş olacak. Hastane binamız en kısa sürede bu bina hizmete açılmış olacaktır.”

Haliliye Belediyesi tarafından hem Çocuk Polikliniği hem de Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi olarak Bakanlığa devredilen bina ile bölgenin sağlık anlamında nefes alacağını kaydeden Vali Salih Ayhan ise, “Urfa olarak sağlık hizmetlerinde vatandaşlarımıza çok daha insani şartlarda sağlık hizmeti verebilmek için iyi çalışmalar yapılmakta. Özellikle mevcut kapasitemizi iyi kullanmak, ilave yeni yatırımlarla da çağımızın ihtiyacına uygun bir şekilde iyi bir hizmet vermenin gayretini gösteriyor. Şehir hastanemizde hummalı çalışmalar devam ediyor. Bunula birlikte mahallelerimde sağlığa erişilebilir hizmetler yapılmakta. Bu bölgede daha önce Haliliye Belediyemiz tarafından farklı bir hizmet anlayışına büründürülmüş olan bina, yapılan münazaralar ve değerlendirmelerle sağlık hizmeti verilmesi uygun olacağı değerlendirilerek Sağlık Bakanlığımıza devredildi. Sağ olsun kendilerine teşekkür ediyoruz, aynı zamanda iç teşrifatını tadilatını da gerçekleştirmektedir.” dedi.

Hibya Haber Ajansı

Başkan Canpolat: “Hastaneye dönüşüm başladı”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!