G-CV0ZL47F6D
USD32,26
EURO34,68
GBP40,27
BIST10.279,68
GR. ALTIN2.403,01
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

Başkan Büyükkılıç, OSB’yi Talas Bulvarı’na bağlayacak ana arteri inceledi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Başkan Büyükkılıç, OSB’yi Talas Bulvarı’na bağlayacak ana arteri inceledi / Haberin Peşinde Urfa

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Organize Sanayi Bölgesi’ni (OSB) Talas bölgesine bağlayacak 12 kilometre uzunluğundaki ana arter yapım çalışmalarını yerinde inceledi.

Organize Sanayi Bölgesi’ni Fatih Sultan Mehmet Bulvarı’ndan başlayıp Eskişehir Bağları üzerinden Erciyes Bulvarı’na ve oradan Talas bölgesine bağlayacak ana arterlerden biri olarak projelendirilen toplam 12 kilometre uzunluktaki 15 Temmuz Bulvarı’nın yapım çalışmalarına devam ediliyor.

Bu kapsamda Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Eskişehir Bağları üzerinde yapılan çalışmaları yerinde denetledi.

Başkan Büyükkılıç’a teknik gezi esnasında Genel Sekreter Hüseyin Beyhan, Genel Sekreter Yardımcıları Hamdi Elcuman ve Ali Hasdal ile daire başkanları eşlik etti.

Yetkililerden yapılan çalışmalar hakkında bilgiler alan Büyükkılıç, burada yaptığı açıklamada, “Cenab-ı Allah’a şükürler olsun, Kayseri’mizi daha konforlu, daha yaşanılabilir ve insanların hayatını kolaylaştıracak şekilde çalışmalarımızı gerek Kayseri Büyükşehir Belediyesi gerekse ilçe belediyeler olarak sürdürüyoruz” dedi.

“Eylül ayında hayata geçireceğiz”

Başkan Büyükkılıç, 15 Temmuz Bulvarı’nı Meteoroloji Caddesi’ne bağlayacak ana arterin eylül ayında hayata geçirilmesinin planlandığını vurgulayarak, “Bu bağlamda şu anda Eskişehir Bağlarımızın en güzel bölgesindeyiz. 15 Temmuz Bulvarı’mızın devamı olarak Hacılar yolunu geçip, oradan Hes Kablo altından geçmek suretiyle Eskişehir Bağlarımız üzerinden Meteoroloji Caddesi’ne ulaşacak şekilde ana arterimizi inşallah eylül ayında hayata geçireceğiz” diye konuştu.

“Meteoroloji caddemizi de yeniliyoruz”

Ayrıca Meteoroloji Caddesi’nin de yenileneceğini de duyuran Büyükkılıç, “Daha sonraki süreçte Meteoroloji Caddemizi de yeniliyoruz, onu da altyapısı ile birlikte Erciyes Üniversitemizin önüne çıkacak, Talas Bulvarımıza ulaşacak şekilde adeta bir kuşaklayan önemli bir ana arteri hayata geçirmiş oluyoruz. Yüklenici firmamıza teşekkür ediyoruz. Çok şükür hizmetten hizmete koşan bir anlayış içerisinde ilgili birimlerimiz gerekli çalışmaları yapıyor. Şimdiden şehrimize, bölgemize hayırlı, uğurlu olsun diye dua ve temennide bulunuyoruz” ifadelerini kullandı.

Kartal Bulvarı’na alternatif olarak trafik yükünü alması planlanıyor

Projenin önceki yıllarda tamamlanan Fatih Sultan Mehmet Bulvarı ile Hacılar yoluna kadar olan 4 kilometrelik kesiminin devamında yer alan Hacılar yolundan başlayarak Eskişehir Bağları olarak bilinen Danışmentgazi Mahallesi içerisinden geçen 2 bin 200 metrelik kısmında yapım çalışmaları devam ediyor.

30 metre imar genişliğine sahip yolun toprak işleri tamamlanırken, kanalizasyon ve yağmur suyu drenaj hatlarının yapım sürecine başlandı. Kartal Bulvarı’na alternatif olarak trafik yükünü alması planlanan yolda, eylül ayı içerisinde asfaltlama çalışmaları yapılacak şekilde çalışmalar yürütülüyor.

Yolun toprak işleri, altyapı hatlarının tesisi, yaya yolu, bisiklet yolu ve diğer çevre donatılarının ihale süreçleri tamamlanırken, yapım çalışmaları devam ediyor. 

Hibya Haber Ajansı

Başkan Büyükkılıç, OSB’yi Talas Bulvarı’na bağlayacak ana arteri inceledi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!