G-CV0ZL47F6D
USD32,30
EURO34,99
GBP40,71
BIST10.173,42
GR. ALTIN2.450,93
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

Başkan Büyükkılıç, KAYMEK Yaz Okulu Açılış Programı’na katıldı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Başkan Büyükkılıç, KAYMEK Yaz Okulu Açılış Programı’na katıldı / Haberin Peşinde Urfa

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri Mesleki Eğitim ve Kültür A.Ş. (KAYMEK) tarafından düzenlenen Yaz Okulu Açılış Programı’na katıldı.

Büyükşehir Belediyesi Talas Sosyal Yaşam Merkezi’nde gerçekleşen KAYMEK Yaz Okulu Açılış Programı öncesi Başkan Büyükkılıç, merkezi gezerek, çocuklarla ilgilendi.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda konuşan Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, “Öncelikle geçmiş Kurban Bayramı’nızı tebrik ederek sözlerime başlamak istiyorum. Bir eğitim öğretim dönemini geride bıraktık ama yavrularımızın eğitimi öğretimi elbette sürecek” dedi.

Başkan Büyükkılıç, yaz aylarının daha verimli, daha sağlıklı geçmesini temenni ederek “Yavrularımıza hem katkı sağlayan hem onların günlerini değerlendiren hem de kültürel ve sportif açıdan sağlıklı ve ufuklu olmalarını, değerlerine bağlı olarak yetişmelerini sağlayacak olan çalışmaları KAYMEK marifetiyle Kayseri Büyükşehir Belediyemiz bünyesinde yapıyoruz” ifadelerini kullandı.

“KAYMEK’ten hep memnuniyetle bahsettiler”

KAYMEK’ten hep memnuniyetle bahsedildiğine vurgu yapan Başkan Büyükkılıç, “Sizleri seviyoruz. Buralar sizlerin vaktini hoş geçireceği, değerlendireceği ve bilgi birikimiyle buradan ayrılacağı yer olacak. Daha sonra zinde ve dinç olarak, dinlenmiş olarak, her yönüyle, 2023-2024 eğitim öğretim yılına başladığınız okullarınızda ‘ne kadar güzel, hakikaten diğerlerinden bu öğrenci çok farklı, sosyal yönüyle, kültürel yönüyle, donanımıyla, birikimiyle, özgüveniyle’ dedirtirsek biz görevimizi yapmış olacağız.” diye konuştu.

Başkan Büyükkılıç, öğrencilere nasihatlerde bulunarak, “Heyecanlısınız biliyorum. Burası bir okul değil onu bilin, burası sadece sizin daha özgüven içerisinde vaktini geçireceği, sizlerin kurum ve kuruluşlarının yerleri. O açıdan bu belediye sizin, buradaki öğretmenler sizin büyükleriniz, sizlere yol gösterici önder ve rehberleriniz, merhamet timsali canlarımız, o açıdan hiç korkmayın, heyecanlanmayın, kendinizi sınavda falan hissetmeyin” dedi.

KAYMEK Yaz Okulu mezuniyet töreninin 26 Ağustos Cumartesi günü planlandığını ifade eden Büyükkılıç, “26 Ağustosta kapanış merasimini bu şekilde inşallah beraber yapacağız. O zaman diyeceksiniz ki, ‘biz çok iyi yere gelmişiz, çok güzel vakit geçirdik.’ Öğretmenlerimize, idarecilerimize teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Açılış sonrası sınıfları tek tek gezerek öğrenci ve öğretmenlere iyi dersler temennisinde bulunan Başkan Büyükkılıç, öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Depremzede vatandaştan Başkan Büyükkılıç’a teşekkür ve dua

Başkan Büyükkılıç, Kahramanmaraş’tan gelen bir depremzede vatandaş ile görüşerek, Yaz Okulu kursuna gelen çocuğu Muhammet Salih ile yakından ilgilenirken, depremzede vatandaş da “Kayseri gerçekten büyük destek oldu. Oradan buraya epey gelen oldu. Kayserililer sahiplendi. Allah hepsinden, sizlerden razı olsun” diye dua ve teşekkür etti.

Hibya Haber Ajansı

Başkan Büyükkılıç, KAYMEK Yaz Okulu Açılış Programı’na katıldı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!