G-CV0ZL47F6D
USD32,26
EURO35,07
GBP40,90
BIST10.319,96
GR. ALTIN2.465,91
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

Başkan Büyükkılıç: “Elbistan’a 100 konteynerlik modern kent çalışmalarımız sürüyor”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Başkan Büyükkılıç: “Elbistan’a 100 konteynerlik modern kent çalışmalarımız sürüyor” / Haberin Peşinde Urfa

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, deprem bölgesi Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesine 100 konteynerlik modern yeni bir kentin inşaatının tüm hızıyla sürdüğünü belirtti.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, deprem bölgesi Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesine 100 konteynerlik modern yeni bir kentin inşaatının tüm hızıyla sürdüğünü belirtti.

Kahramanmaraş merkezde depremzedeler için ilk konteyner kenti Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin AFAD iş birliği ile hayata geçirdiğini anımsatan Başkan Büyükkılıç, Elbistan ilçesinde de ticari yaşamı normal seyrine çeviren Elbistan Kayseri Çarşı’nın ardından bu kez bölgede 100 konteynerlik modern yeni bir kent inşa ettiklerini belirtti.

Büyükkılıç, AFAD ile iş birliği halinde Elbistan konteyner kentinin inşaat çalışmalarının tüm hızıyla sürdüğünü ifade ederek, “Elbistan'a 100 konteynerlik modern kent çalışmalarımız sürüyor. Elbistan bölgemize, depremzede vatandaşlarımızın kullanımı için hazırladığımız yaşam alanımızda, konteyner AFAD'ımızdan, altyapı, iç tesisat, elektrik, su, aydınlatma ve ısınma gibi tüm hizmetler Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılıyor. Çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor. Elbistanlı depremzede hemşehrilerimize çarşımızın ardından şimdi de yeni bir modern kenti hayata geçiriyor, bir kez daha tüm ülkemize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz” diye konuştu.

Depremzede vatandaşların her zaman yanlarında olmaya devam edeceklerinin altını çizen Başkan Büyükkılıç, “Asrın felaketinin ilk gününden bu zamana kadar deprem bölgesine yaptığımız bütün yardımlar ve destekler depremzede kardeşlerimize helali hoş olsun. Her zaman deprem bölgesindeki kardeşlerimizin yanında ve emrindeyiz” ifadelerini kullandı.

Hibya Haber Ajansı

Başkan Büyükkılıç: “Elbistan’a 100 konteynerlik modern kent çalışmalarımız sürüyor”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!